Οι ατάκες των Δημάρχων και η δήλωση της ημέρας από τον κ. Ερωτόκριτο Γαλούνη σύμφωνα με το Agriniopress.



Την τιμητική τους έχουν αυτές τις μέρες οι Δήμαρχοι της περιοχής που με δηλώσεις τους τοποθετούνται πάνω στο θέμα που έχει ανοίξει με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της κυβέρνησης σχετικά με τα ταμειακά τους διαθέσιμα.
Για παράδειγμα ο Απόστολος Κοιμήσης, στην συνεδρίαση της ΚΕΔΕ στην Αθήνα είπε στον υπουργό κ. Μάρδα: «Αν είναι να σωθεί η χώρα να σας φέρουμε τα ασημικά…»
Ο Γιώργος Παπαναστασίου, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις είπε: «Άμα έχουμε φτάσει στο σημείο να σπάμε τον κουμπαρά του παιδιού πλέον τα πράγματα είναι τραγικά!»
Ο Δήμαρχος Θέρμου Σπ. Κωνσταντάρας, έκανε λόγο για «τρόικα μέσα στους Δήμους», ενώ η Δήμαρχος Ναυπάκτου Τ. Λουκόπουλος, διαχώρισε τη θέση του, λέγοντας ουσιαστικά πως αν είναι να βουλιάξουμε, τότε να βουλιάξουμε όλοι μαζί…
Τη δήλωση της ημέρας, την έκανε πάντως επίσης σε ραδιόφωνο ο Ερ. Γαλούνης, Δήμαρχος Ξηρομέρου, που αναρωτήθηκε μεταξύ άλλων «.. . εμείς φταίμε που έφτασε η Ελλάδα σε αυτό το σημείο;».
Έλα ντε…

Π.Η.Τ.

7 σχόλια:

  1. ο Συριζα ! πάντως , δέν φταίει
    100 χρόνια στην αντιπολίτευση και 100 μέρες στην κυβέρνηση
    απο Αρχοντοχώρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φταινε οι αλλοι, φταιμε και εμεις.... φταιει και ο Χατζηπετρης!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν οντως φταιμε - οπως λενε καποιοι που τους βολευει να το λενε αυτο - δηλαδη : απαντες το ιδιο και Ολοι !
    Ας τα βαλουμε κατω , οτι απ' εμεινε στον καθενα μας , Ολοι !
    Και ας παρουμε , απο ενα και το απολυτο ιδιο κομματακι πιτα : Ολοι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν σας αρεσε η τροικα! Τωρα δωστε και τα χρυσαΦικα σας, για να βλεπουμε τις βλακειες του καθε τρελαμενου που απ το 4% βρδθηκε βουλευτης και υπουργος.
    Ουτε στα ονειρσ τους.
    Αργεντινη και βενεζουελα θελανε, παρτε τη τωρσ.
    Οσον αφορα δημαρχους κλπ να κλεισουν πρωτα.... 6000 δημοτικες εταιρειες κελυφη και μετα να λενε οτι δεν βγαινουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΓΡΑΨΕ ΜΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΡΙΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ θα τούς έβαζα να γράψουν μια έκθεση με αυτό ακριβώς το θέμα Ποιοί φταίνε που έφτασε η Ελλάδα σε αυτό το σημείο? Και θα την έστελνα για βαθμολογία στούς δημότες τους,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.