Ερωτήματα και απορίες προς την δημοτική αρχή για το έργο «Κατασκευή του Εξωτερικού Δικτύου ύδρευσης στο Τ.Δ. Μύτικα προς παραλία Παλιόβαρκα».


Στη θητεία της προηγούμενης δημοτικής αρχής ξεκίνησε να κατασκευάζεται ένα πάρα πολύ σημαντικό έργο. Μιλάμε για το έργο «Κατασκευή του Εξωτερικού Δικτύου ύδρευσης στο Τ.Δ. Μύτικα προς παραλία Παλιόβαρκα», συνολικού προϋπολογισμού 1.040.000,00 ευρώ.
Η σημερινή μας αναφορά γίνεται γιατί θέλουμε να θέσουμε κάποια ερωτήματα και απορίες προς την δημοτική αρχή.
Πληροφορούμαστε ότι το έργο έχει τελειώσει ολόκληρο και έχει γίνει μάλιστα και οριστική παραλαβή του. Τα ερωτήματα που θέτουμε είναι:
  • Καταρχήν αυτό αληθεύει;
  • Αν ναι γιατί ο Δήμος δεν το θέτει σε λειτουργία;
  • Μήπως υπάρχει κάποια εκκρεμότητα που δεν μπαίνει σε λειτουργία και ποια είναι αυτή;
  • Η εκτίμηση της δημοτικής αρχής στο πότε θα λειτουργήσει ποια είναι;
Περιμένουμε τόσο εμείς αλλά και οι δημότες απαντήσεις απ' όποιον γνωρίζει.
Με το συγκεκριμένο έργο θα είναι πλέον δυνατόν να υδροδοτηθεί όλη η παραλιακή ζώνη της Αλυζίας από το Μύτικα μέχρι την Παλιόβαρκα. Η συγκεκριμένη παραλιακή ζώνη έχει γνωρίζει τα τελευταία χρόνια αρκετή ανάπτυξη στον τουριστικό τομέα, αλλά για να αναπτυχθεί όπως πρέπει, έχει ανάγκη το σπουδαίο αυτό έργο.
Για να καταλάβετε τι τροχοπέδη αποτελεί η συγκεκριμένη έλλειψη, η μεγάλη τουριστική επένδυση του τετράστερου ξενοδοχείου του κ. Κώστα Αυδή, στην φάση κατασκευής στην οποία βρίσκεται αυτήν την στιγμή δεν έχει νερό και χρησιμοποιεί νερό ιδιωτικής γεώτρησης για να μπορεί να προχωρήσουν οι εργασίες κατασκευής.
Συνοπτική περιγραφή έργου: Το δίκτυο ξεκινάει από το αντλιοστάσιο στη θέση «Παλαμονίδα», συνεχίζοντας ως τη θέση «Αγριλιά», όπου έχει κατασκευαστεί νέα δεξαμενή. Η γραμμή παροχής νερού του δικτύου ακολουθεί την αριστερή πλευρά του δρόμου από Αστακό προς Μύτικα και φθάνει έως την «Αγία Τριάδα», ενδιάμεσα θα κατασκευαστούν κάθετοι αγωγοί προς όλους τους ασφαλτωμένους δρόμους οι οποίοι θα συνεχίζουν παράλληλα στο δρόμο της παραλίας.






0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.