Ανακοίνωση όλης της αντιπολίτευσης του Δήμου Ξηρομέρου. Κατώτερη των προσδοκιών η νέα διοίκηση του Δήμου.


Κατώτερη των προσδοκιών αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά η νέα διοίκηση του Δήμου. Μόνο θλίψη μας προκαλεί το γεγονός ότι ο κ. Γαλούνης και οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας -πλην του Προέδρου- δεν προσήλθαν χθες (8/7/2015) στην τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης τη «ΜΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ».
Συνέπεια αυτής της στάσης ήταν η ματαίωση της συνεδρίασης λόγω έλλειψης απαρτίας. Θεωρούμε απαράδεκτη και κατακριτέα τη στάση αυτή. Ο κ. Γαλούνης, που πάντα αναφέρεται στην αναβάθμιση του θεσμού του δημοτικού συμβουλίου χθες απαξίωσε το θεσμό αυτό με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο.
Επέδειξε ασέβεια προς τους εργαζόμενους των παιδικών σταθμών του δήμου, στο αναφαίρετο δικαίωμα τους να τοποθετηθούν δημόσια και να ακούσουν τους λόγους που οδηγούνται στην απόλυση. Η αντικατάσταση των 13 εργαζομένων με 13 νέα άτομα δεν λύνει το πρόβλημα της ανεργίας.
Η επαναπροκήρυξη των θέσεων δεν είναι λύση. Είναι τέχνασμα για υποτιθέμενη εκπλήρωση προεκλογικών υποσχέσεων.
Καλούμε τον κ. Γαλούνη να ζητήσει δημόσια συγνώμη από τους παρόντες δημοτικούς συμβούλους όλης της αντιπολίτευσης, στο πρόσωπο των οποίων προσβάλλονται όλοι οι πολίτες του Δήμου Ξηρομέρου και από τους προς απόλυση παρόντες εργαζόμενους.

Αστακός 09/07/2015

Με τιμή

Κουμανδράκη - Σαμαρά Κωστούλα

Αρχηγός μείζονος αντιπολίτευσης

Γεωργαλής Ηλίας

Αρχηγός ελάσσονος αντιπολίτευσης

Κομπλίτσης Δημήτριος

 Ήσσονα αντιπολίτευση

17 σχόλια:

  1. Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Τούς ξέρετε ποιοί είναι. Είναι συγχωριανοί σας και μένουνε στη δίπλα πόρτα. Θα πρέπει να τούς ζητήσετε τα ρέστα. Ευθέως, ευθαρσώς και δημοσίως. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ γιατί ένας ένας είστε εύκολος στόχος. Μην αφήνετε να διαπομπεύουν άλλο την αξιοπρέπειά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απεδρασαν απο την Δημοκρατια την Ελληνικη !
    Γι' αυτο και δεν ηταν εκει ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απεδρασαν ολοι μαζι
      Γι'αυτο και δεν ηταν εκει ...

      Διαγραφή
  3. Αφηστε με να γραψω
    να ξεσπασω ....
    Λιποτακτησαν ολοι μαζι
    Γι'αυτο και δεν ηταν εκει
    ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγκατελειψαν τα δημαρχεια
    πριν παρελθει η τετρσετια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λιποτακτησαν ολοι μαζι
    γι αυτο και δεν ηταν εκει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το εκαναν αυτο... για να φερουν
    Τον πνευματικο πολιτισμο ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ηταν πολλοι και δυνατοι ...
    και δεν χωρουσαν μεσα κει
    γι' αυτο απεδρασαν ολοι μαζι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Bασικα αυτο που συνέβη θα το έλεγα: ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΙΛΙΣΜΟ....
    και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
    καλή σας μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οταν αξιωματουχοι !
    Εγκαταλειπουν την Δημοκρατια !
    Τον λογο ! τον εχει η κοινωνια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν ηρθαν να παρουσιασουν τις θεσεις τους σε ενα θεμα που η αντιπολιτευση αργησε χαρακτηριστικα να θεσει και κατηγορηθηκε γι αυτο. Αρα δεν υπηρχε καποιος λογος οτι ειχε θεμα με την αντιπολιτευση.
    Το θεμα φιλοι μου ειναι το αθανατο ελληνικο ρουσφετι. Υπαρχει πλουσιο βιογραφικο απο πισω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ποιές θέσεις να παρουσιάσουν ρε 12.15? Πες μου έναν από αυτούς που να έχει θέσεις. Έναν πες μου κι ότι θέλεις. Παίζεται η αξιοπρέπεια μιας χώρας απόψε και η επιβίωσή της, για να είναι δέκα τυχάρπαστοι οι ανώνυμοι τιμητές αυτής της κατάντιας, οι οποίοι όμως έχουν ονοματεπώνυμο και ευθύνη τεράστια. Γιατί παντού υπάρχουν κι από δέκα. Και στούς πριν να μην ξεχνιόμαστε. Έχουν ονοματεπώνυμο και κάθεστε και τούς γλείφετε. Επίθεση και αξιοπρέπεια. Την έχετε ξεχάσει τη ρημάδα την αξιοπρέπεια. Την έχετε ξεχάσει. Σε χλωρό κλαρί δεν θα τούς άφηνα. Θα το σκεφτότανε πολύ να βγούνε και για καφέ ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φιλε ! 6, 27
    Επιχειρηματα θελει και ψυχραιμια !
    Αυτο λεγεται αξιοπρεπεια !
    καλο σου βραδυ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα το είδα αγαπητέ. Έχεις δίκιο σε αυτό που λές. Όταν όμως έχεις να κάνεις με ανθρώπους που δεν ξέρεις.Μέχρι να δείς δηλαδή τι ρόλο παίζουνε. Από κεί και πέρα, ο λύκος κι αν εγέρασε που λέει ο λαός. Και είπες και μια λέξη που δεν μου αρέσει καθόλου. Επιχειρήματα. Δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο κάποιων. Οι βλάκες και η τεράστια σημασία τους στον κοινωνικό βίο της χώρας. Είμαι σίγουρος πως το έχεις διαβάσει. Ξαναρίξτου μια ματιά και μετά συζητάμε τη έξη επιχειρήματα. Άγνωστη λέξη

      Διαγραφή
  13. Υποτίθεται ότι κάποια άτομα από αυτά τα εξέλεξαν οι πολίτες δίνοντάς τους ψήφους για να υπερασπίζονται τους πολίτες και τα δικαιώματά τους. Όχι για να παρουσιάζουν δήθεν έργα ή να το παίζουν τοπικοί σωτήρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Απο την σωτηρια ! περασαν στην αποδραση και λιποταξια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φιλε ! 6 ,12
    Οταν γινεται μια συζητηση μεταξυ μας , εδω στα blogs η' και σε αλλους χωρους συζητησης , ο σκοπος του διαλογου ειναι , να κατανοησουμε καλυτερα και πολυπλευρα , ενα οποιοδηποτε θεμα που μας απασχολει ολουςμας , δηλαδη ενα κοινο θεμα.
    Και ειναι προς το καλο μας , να ακουμε ολες τις αποψεις και των ειδικων -που εμεις οι απλοι ανθρωποι , δεν εχουμε τις γνωσεις πανω σε ενα ειδικο θεμα - και τις αποψεις ολων των συνομιλητων μας.
    αρα λοιπον , πρεπει να ειμαστε ανοιχτοι , σε καθε αλλη αποψη και οχι
    ισχυρογνωμονες , οπως καποιες φορες ειμαστε ολοι μας.
    και εαν πανω σε μια συζητηση , υπαρξει και καμια λεκτικη υπερβολη,
    δεν χαλασε κι' ο κοσμος , ειναι ανθρωπινο αυτο , να το ξεπερναμε
    μ' ενα τροπο πιο φιλικο.
    καλο σου βραδυ , φιλε !





    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.