Στα χέρια παραθεριστές στο λιμάνι του Μύτικα. Μήλο της Έριδος....., μία θέση στο λιμάνι.


Σοβαρό επεισόδιο συνέβη το απόγευμα της περασμένης Κυριακής 2/8 στο λιμάνι του Μύτικα μεταξύ παραθεριστών. Όπως μας μετέφεραν αυτόπτες μάρτυρες κυριολεκτικά οι εμπλεκόμενοι ήρθαν στα χέρια. Αιτία μία θέση στο λιμάνι. Με παρέμβαση περιοίκων, ντόπιων και επισκεπτών τα πνεύματα ηρέμησαν.
Έχουμε κουραστεί να επαναλαμβάνουμε ότι στο λιμάνι του Μύτικα θα πρέπει να υπάρξει παρέμβαση του Δήμου για να βάλει μία τάξη.
Πρέπει πρωτίστως να γίνει επιτέλους ο καθορισμός της χερσαίας ζώνης του λιμανιού που εκκρεμεί τρία και πλέον έτη και κατόπιν ο Δήμος με το Λιμενικό του Ταμείο να παρέμβει. Αν δεν γίνει αυτό πάντα θα έχουμε τα ίδια προβλήματα. Παράνομη στάθμευση, φωτισμός, δημιουργία νέων υποδομών, αξιοποίηση τεράστιων χώρων λιμανιού και γενικά εύρυθμη λειτουργία του λιμανιού μας, δεν πρόκειται να δούμε αν δεν γίνει ο καθορισμός της χερσαίας ζώνης.
Κάθε καλοκαίρι ο Δήμος να προγραμματίζει για τους 2 μήνες Ιούλιο - Αύγουστο, δύο άτομα να προσλαμβάνονται και να βρίσκονται εναλλάξ σε οκτάωρη καθημερινή βάρδια στο λιμάνι. Μπορεί να γίνει με 2μηνες συμβάσεις. Αυτοί θα βοηθάνε και θα κατευθύνουν τους επισκέπτες να δένουν με σωστό τρόπο στο λιμάνι και θα έχουν και καθήκοντα φύλαξης.
Το έκανε μία χρονιά ο πρώην Αντιδήμαρχος κ. Σπύρος Λύτρας και εκείνη η χρονιά ήταν η καλύτερη από άποψη λειτουργίας του λιμανιού. Βέβαια ο άνθρωπος βρήκε και τον μπελά του, γιατί έπιασε τα κάρβουνα για να δώσει λύση στο πρόβλημα και κάποιοι νομίζουν ότι λέρωσε κιόλας.
Εμείς έχοντας ιδία γνώση, λέμε ότι είναι αστεία αυτά που λέγονται και εμπαθή. Αλλού και σε άλλες περιπτώσεις τα χρήματα των δημοτών βλέπουμε να κατασπαταλούνται ασύστολα και όχι στην συγκεκριμένη περίπτωση και από τον συγκεκριμένο άνθρωπο, ο οποίος έδωσε εκείνο το καλοκαίρι λύση στο πρόβλημα.

5 σχόλια:

  1. Φαντασου τι θα γινοταν ....
    Εαν διεκδικουσαν και καμια θεση ... πολιτικη σε επιπεδο Δημου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοι ! δεν ηταν παραθεριστες , ηταν θεριστες ...
    τηλεθεατες του Μυτικαpress !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. λες να ηταν πολιτικοι αναλυτες ....
    και Οχι παρα-θεριστες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΝΦΙΑ και στο λιμανι και μαλιστα πολυ τσουχτερο -πλην επαγγελματιων-για καθε θεση και τοτε τα λεμε.... και ΟΧΙ σαν καποιους πονηρους με δυο και τρεις θεσεις.ΜΙΑ θεση για καθε επαγγελματια ΔΩΡΕΑΝ .......μια θεση στους ντοπιους ερασιτεχνες με ετησια συνδρομη και οσες θεσεις απομεινουν να χορηγηθουν σ`αυτους που πιανονται στα χερια παντα με συνδρομη.Στα παρανομα αγκυροβολια ΠΡΟΣΤΙΜΟ τουλαχιστον 1000 ευρω.ΔΥΣΚΟΛΟ ε;.....ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μηπως ειδατε κι' ακουσατε εψες
    εκεινους ... στο λιμανι
    που μας ειπαν , οτι ηταν
    παρα ... θεριστες και δεν ηταν
    πολιτικοι ... αναλυτες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.