Προχωρά η μεγάλη τουριστική επένδυση του τετράστερου ξενοδοχείου 154 κλινών στον Μύτικα.


Με μεγάλη χαρά διαπιστώνουμε ότι προχωρά η μεγάλη τουριστική επένδυση στον Μύτικα, ιδιοκτησίας «Αυδής Ξενοδοχειακή και Οικοτουριστική Ανώνυμη Εταιρεία», με τον διακριτικό τίτλο «Αίθων Α.Ε.». Το εργοτάξιο είναι σε πλήρη ανάπτυξη και η πρόοδος των εργασιών ολοφάνερη για κάθε περαστικό που έχει την τύχη να κινείται στον δρόμο Αστακός - Μύτικας.
Η συγκεκριμένη επένδυση, κατηγορίας τεσσάρων αστέρων, που θα περιλαμβάνει συνεδριακό κέντρο, 154 κλίνες, εστιατόρια, αναψυκτήρια κ.α, είναι η μεγαλύτερη τουριστική επένδυση αυτή την στιγμή στην Αιτ/νία.
Αυτή είναι η ανάπτυξη που πρέπει στον τόπο μας. Ο τουρισμός. Η συγκεκριμένη μεγάλη επένδυση, σε συνδυασμό με την δημιουργία κάποιων βασικών υποδομών που μας λείπουν, θα δώσει το έναυσμα για την τουριστική ανάπτυξη του Μύτικα.
Βιολογικός καθαρισμός, ολοκλήρωση μαρίνας του Μύτικα, νέο Κ.Υ. Μύτικα, αξιοποίηση παραλίας μήκους 3,5 Km από όρια οικισμού Μύτικα μέχρι το Ξενοδοχείο «ΘΕΣΜΟΣ». Αν αυτά προχωρήσουν και ολοκληρωθούν τα αμέσως επόμενα χρόνια, μία άλλη ημέρα θα ξημερώσει για τον Μύτικα και όλη την Δ.Ε. Αλυζίας. Η ανάπτυξη του Μύτικα είναι αυτή που σαν φυσική συνέπεια θα παρασύρει και τα υπόλοιπα χωριά της Δ.Ε. Αλυζίας στην ανάπτυξη.

15 σχόλια:

  1. ΗΜΟΥΝΑ ΝΙΟΣ ΚΑΙ ΓΕΡΑΣΑ. ΟΛΟ ΓΕΝΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΙΕΣ ΠΕΡΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΟ ΜΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΑΠΛΑ ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ Η ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ, Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ,ΟΙ ΒΟΘΡΟΙ, ΤΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ, ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΖΟΥΣ(ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΓΕΛΟΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ). ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΔΙΑΤΗΡΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ.
    ΥΓ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΛΟΓΟΚΡΙΘΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατι να λογοκριθεις ρε φιλε? τι νομιζεις οτι εγραψες?

      Διαγραφή
    2. 8 , 53
      κανενας δεν ισχυριζεται οτι μια τουριστικη επενδυνση θα λυσει εξ ολοκληρου το προβλημα της ανεργιας στην περιοχη μας.
      Συμβαλλει ομως σ' ενα βαθμο , στην τονωση της απασχολησης !
      και επισης μια τετοια μεγαλη ξενοδοχειακη επενδυνση , ενθαρρυνει και αλλους συμπολιτες μας στο μελλον και με λιγοτερο οικονομικο ρισκο , που ενδεχομενως σκεφτονται να επενδυσουν παραπλησια , κατι αναλογο.

      Διαγραφή
  2. Η ουσία αγαπητοί είναι ότι πρέπει να μάθουμε όλοι και να γίνουμε περισσότερο επαγγελματίες. Η συγκεκριμένη επένδυση θα δώσει μια ώθηση στον τουρισμό του τόπου κυρίως επειδή ο επιχειρηματιας, λόγω ύψους επένδυσης, θα υποχρεωθει να κάνει το Μυτικα και την επένδυση γνωστή σε όλο τον κόσμο. Κυριολεκτικά. Ας μην γελοιομαστε όμως. Για μια τέτοια επένδυση ο επιχειρηματιας θα πρέπει να αναζητήσει εξειδικευμενο προσωπικό. Και ξέρω πως στην περιοχή, τρεις έχουν τέτοια προσόντα κι άλλος ένας που ξεκίνησε τις σπουδές φέτος. Η διαφορά της συγκεκριμενης επένδυσης με τις άλλες είναι ότι αυτή είναι σοβαρή. Όλοι οι άλλοι μάθαμε στο κεφάλι του πελάτη. Η συγκεκριμένη επένδυση δεν έχει τέτοια περιθώρια. Πρέπει να ξέρει. Κι εδώ κολλάει το ότι πρέπει και οι υπόλοιποι να γίνουμε καλύτεροι επαγγελματίες. Κι αν οι νεωτεροι δεν θέλουν να έχουν επικουρικη συμμετοχή στη συγκεκριμένη επένδυση, όπως λαντζα, κηπουροι, καθαριότητα κλπ, καλό είναι να συνειδητοποιησουν ότι πρέπει να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες,με πιστοποίηση, έτσι ώστε να διευκολύνουν και τον κάθε επιχειρηματια να στηριχθει στην εντοπιοτητα για τη στελέχωση της επιχείρησης του. Οι απαιτήσεις από τους πελάτες είναι αυξημένες, ακριβώς επειδή το περιβάλλον είναι ανταγωνιστικο. Πρέπει όμως να υπάρχει ένα ελάχιστο στάνταρ στην παρεχομενη υπηρεσία η οποία δεν έχει να κάνει αποκλειστικά με τη διακόσμηση ή με τα κρεβάτια ή με τις κουρτίνες. Αυτά τα πήρες, τα τοποθετησες, τελείωσε. Απλά προγραμματιζεις τη συντήρηση. Η καθημερινή τριβή και εξυπηρέτηση καθορίζουν τα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αξιοποιηση και αναβαθμιση της παραλιακης περιφερειας :
    Μυτικα-Αρχοντοχωριου-Βασιλοπουλου-Αστακου !
    ειναι επιλογη στρατηγικης σημασιας για την περιοχη μας , την κοινωνια του δημου μας !
    Αλλα αυτο προυποθετει κινητοποιηση και ενεργοποιηση ολων των τοπικων κοινωνικων δυναμεων της περιοχης μας :
    θεσμοθετημενων φορεων - επαγγελματικων φορεων και απλων πολιτων σε μια κοινη προσπαθεια.
    αλλα κυριως προυποθετει συζητηση-διαλογο μεταξυ των φορεων και της κοινωνιας !
    Απο εμας εξαρταται εαν θα παραμεινουμε στα τετριμμενα που μας βασανιζουν , μας διασπαπουν και μας ταλαιπωρουν η'
    να προσπαθησουμε να υπερβουμε ολα αυτα και να γινει συντονισμενη και οργανωμενη προσπαθεια για κατι καλυτερο για τον τοπο μας !
    ενεργοι απλοι πολιτες



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητοί ενεργοί πολίτες. Είμαι ο 3.07 και για μια ακόμη φορά διαφωνώ μαζί σας. Ποιοι φορείς ακριβώς θα πρέπει να συνεργαστούν και πάνω σε τι ? Οι φορείς και η κοινωνία είναι το ίδιο πράγμα. Από τη μια επαγγελματίες και από την άλλη συγχωριανοι. Που δεν μπορούν να αποφασίσουν αν είναι δοκτωρ τζεκυλ ή μιστερ χαιντ. Που νομίζουν ότι πρέπει να έχουν μόνο απαιτήσεις όσο έχουν τα μαγαζιά τους ανοιχτά και καμία υποχρέωση όταν τα κλείνουν. Το ίδιο και σαν πολίτες. Το πρόβλημα λοιπόν είναι να συνειδητοποιησουν οι ίδιοι οι επαγγελματίες την ποιότητα του προϊόντος που παρέχουν και μετά να το βάλουν σε διαβούλευση. Με τους φορείς. Ποιους φορείς ? Απ όσο ξέρω ο σύλλογος επαγγελματιων έχει να κάνει γενική συνέλευση κάτι τερμινα. Όχι το ΔΣ αλλά σαν σύλλογος. Άλλος φορέας δεν υπάρχει. Μόνο ο Δήμος. Η ανεπάρκεια του Δήμου είναι δεδομένη. Και όσον αφορά τα υλικά μέσα και όσον αφορά το όραμα. Εκλειπει το δεύτερο ειδικά. Εάν υπήρχε έστω και με πενιχρα μέσα θα γινόταν κάποια πράγματα. Low budget story αλλά στοχευμενα. Όραμα λοιπόν είναι το ζητούμενο. Το οποίο είναι ζητούμενο και για τους ίδιους τους επαγγελματίες. Δεν χρειάζεται καμία διαβούλευση με φορείς προκειμένου να αλλάξεις σεντόνι στον πελάτη. Ούτε για να προσφέρεις ένα γλυκό ή ένα φρούτο μετά το φαγητό. Ούτε για να διαφημιζεις πράγματα τα οποία δεν παρεχεις. Ούτε για να καθαρίζεις το μαγαζί σου. Η μεγαλύτερη μερίδα του χωριού βιοποριζεται με κάποιο τρόπο από τον τουρισμό. Όλοι πάνε και κάπου αλλού έστω για δύο μέρες. Και έρχονται και λένε εκεί γίνεται αυτό εκεί το άλλο κλπ κλπ. Δεν ξεπατικωνουν όμως να φέρουν κάτι στο δικό τους μαγαζί. Γενικώς είμαστε ολίγον άξιοι της μοίρας μας. Φτιάχνουμε κάτι και μετά λέμε οκ, θα δουλέψει στον αυτόματο για είκοσι μέρες, θα μπαλωσουμε τρύπες και το χειμώνα θα κάνουμε άλλη δουλειά. Και να έρθουν σε διαβούλευση οι επαγγελματίες με το Δήμο. Και να τεθεί θέμα πεζοδρομου. Ξέρεις τι θα γίνει. Θα στέκεται ο δήμαρχος να βλέπει να σκοτώνονται οι επαγγελματίες κι αυτός για να αποφασίσει θα μετράει ψήφους. Αλλού σκοτώνουν για πεζοδρομους εδώ ακόμα συζητάμε τα ωραρια. Που θα έπρεπε να είναι κλειστός και το χειμώνα. Θα ήθελα με τη σειρά σας να γίνεται λίγο πιο ακριβείς για τη βάση πάνω στην οποία θα γίνει κάποια τέτοια διαβούλευση και το βασικό ποιοι άλλοι μπορεί να είναι αυτοί οι φορείς πλην του εμπορικού συλλόγου και του Δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φιλε ! 5,30
    Οποιαδηποτε δημοσια συζητηση εαν και οποτε γινει , θα ειναι για θεματα που θα αφορουν την κοινωνια μας και σε καμια περιπτωση δεν θα αφορα , το τροπο εσωτερικης λειτουργιας μιας οποιασδηποτε ιδιωτικης επιχειρησης !
    Οσον αφορα το συγκεκριμενο θεμα της παραλιακης περιφερειας και τις περαιτερω δυνατοτητες αξιοποιησης που μπορει να εχει , πανω εκει σε αυτο , μπορει να υπαρξει μια βαση οργανωμενου διαλογου μεταξυ θεσμοθετημενων φορεων -επαγγελματικων συλλογων και απλων δημοτων.
    Μπορει μια τετοια πρωτοβουλια διαλογου , να ξεκινησει και ανα θεματικη ενοτητα , η δημοτικη επιτροπη διαβουλευσης , οπου εκει συμμετεχουν και εκπροσωποι φορεων- συλλογων και απλοι δημοτες.
    ενεργοι απλοι πολιτες


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προτιμώ τα πρακτικά πράγματα. Δεν έχω άλλο καιρό για χάσιμο στη ζωή μου. Ήδη έχει χαθεί πολύς καιρός με τις νευρωσεις και τις αγκυλωσεις στις οποίες παρασυρθηκαμε σαν παιδιά με αποκλειστικους υπεύθυνους και ενοχους κυρίως τους γονείς μας. Και πάνω απ όλα την δική μας αποχαυνωση και αδράνεια. Καμία αντίσταση σε τίποτα. Επειδή λοιπόν η κουβέντα που προτείνεται δεν πρόκειται να γίνει, ακριβώς επειδή δεν πρόκειται να τελειώσει ποτέ, επαναλαμβάνω ότι προτιμώ τα πρακτικά πράγματα. Εννοώ τις πράξεις. Και αν δεν δράσει πρώτο το σχετικά ανύπαρκτο επιχειρειν της περιοχής, δεν πρόκειται να δράσει ούτε ο ανυπαρκτος Δήμος ούτε και η ανύπαρκτη κοινωνία την οποία την επιβουλευεται ο κάθε τυχαρπαστος για δέκα ευρώ. Σέβομαι την γνώμη και την αξιοπρέπεια όλων μα περισσότερο κάποιων λίγων μεγαλώνοντας. Γιατί λοιπόν δεν ανοίγουμε ένα δημόσιο διάλογο μέσα από το μπλογκ να δούμε αν θα βγει άκρη. Και ακόμα καλύτερα γιατί δεν οργανώνεται ως ενεργοί πολίτες αυτή τη διαβούλευση. Περισσότεροι θα μαζευτούν από το να έκανε την πρόσκληση ο Δήμος. Στην πράξη κολλάει η διαδικασία. Μην μπερδευεται τα πράγματα. Όλα είναι πολύ απλά. Όποιος έχει το όραμα κινεί γη και ουρανό. Εννοείται μπορεί να βρεθεί κάποιος και να του γκρεμισει το όνειρο επειδή ίσως δεν ζυγισε καλά τα πράγματα. Καλύτερα από το να ονειροβατεις. Ιδού πεδίο δοξης λαμπρό. Ζητήστε μου ότι θέλετε και θα είμαι ο πρώτος που θα σας βοηθήσει στην υλοποίηση της συνάντησης αυτής.
    Καλό βράδυ σε όλους και ελπίζω να συνεχίσει αυτή η κουβέντα. Έστω και ανώνυμα. Έχει την ουσία του. Αν θέλετε γράφω και επώνυμα κανένα πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φιλε ! 9 , 55
    ο διαλογος μεταξυ μας , οπου και να γινεται ειναι ωφελιμος !
    διοτι μαθαινουμε πραγματα που δεν ξερουμε για ενα θεμα που αφορα ολους μας , κοινο θεμα.
    αρκει η καθε συζητηση να ειναι καλοπιστη και να μην αποσκοπει σε τιποτε αλλο , παρα μονο να βρισκονται λυσεις , οι καλυτερες δυνατες λυσεις , σ' ενα οποιοδηποτε θεμα.
    και επισης θα πρεπει καποτε να μαθουμε ολοι μας , οταν συζηταμε και διαφωνουμε , αυτο να μην επηρεαζει τις ανθρωπινες μας σχεσεις.
    και αυτο επιτυνχανεται μονο , εαν ο διαλογος ειναι πολιτισμενος και σεβεται την αποψη και την αξιοπρεπεια των συνομιλητων σε μια συζητηση.
    και τελος εμεις ως απλοι πολιτες θεωρουμε και επιμενουμε οτι ο διαλογος θα πρεπει να ειναι θεσμοθετημενος και μα αρχισει απο την επιτροπη διαβουλευσης του δημου μας.
    ενεργοι απλοι πολιτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. η επιτροπή διαβούλευσης του Δήμου ξέρετε πολύ καλά πως είναι αναξιόπιστη και δεν μπορεί να πείσει τούς πολίτες να συμμετάσχουν. γι αυτό σας λέω πως οι κουβέντες περισσεύουν. Οι πράξεις είναι αυτές που λείπουν. Μεγάλωσε μέσα στις αγκυλώσεις της δεκαετίας του 80 και του 90 και γι αυτό καταφέρομαι εναντίον γονέων μα και του εαυτού μου. Χορτάσαμε από κουβέντες που δεν βγάζουν πουθενά. κι από πολιτικούς. διαφωνείτε πως αν βάζαμε τις μανάδες μας να κυβερνήσουν αυτή τη χώρα θα είχαμε βγεί απ το μνημόνιο εδώ και καιρό? δεν έχει πολλές κουβέντες με τις μανάδες. ότι είναι περιττό δεν αγοράζεται. και δεν μας περισσεύουν για τα υπόλοιπα, μόνο για τα αναγκαία. έτσι και με το επιχειρείν. εδώ ο Αυδής ήθελε νερό για την ανέγερση της μονάδας του και μερικοί είχαν αναγάγει σε ύψιστο θέμα το πόσες ίντσες νερό θέλει. Και φωνές και κακό. Νοιάστηκαν για το καλό του τόπου. Το επόμενο θέμα ήταν οι ιχθυοκαλλιέργειες. Τουμπεκί. Γι αυτό σου λέω πολιτικοί του κώλου. Ενώ σε ένα διπλανό δήμο πήγε ο άνθρωπος που ήθελε να φτιάξει το ξενοδοχείο στο Δήμαρχο του γειτονικού Δήμου, αυτός κάλεσε τον αρχηγό της αντιπολίτευσης ότι πρέπει να στηριχθεί η επένδυση και τον ρώτησαν πότε θέλει το νερό,εννοείται στα πλάισια που δεν θα έλειπε από το χωριό. διαφορά φιλοσοφίας. όλα αυτά λοιπόν είναι δείγματα και παραδείγματα της αναξιοπιστίας της επιτροπής διαβούλευσης του δήμου. αλήθεια πόσο καιρό έχει να συνεδριάσει και για ποιό λόγο? μήπως γιατί δεν πάει ποτέ κανένας? θέματα σοβαρά τα οποία μέχρι να λυθούνε θα τα συζητάμε για τα επόμενα 100 χρόνια με τα δισέγγονά μας. Οι πράξεις είναι αυτές που πρέπει πλέον να κριθούν. Μόνο οι πράξεις. Πως το λένε οι παλιοί? Το τάξιμο δεν έκλεισε σπίτια, το δώσιμο έκλεισε. Παράφρασέ το και θα καταλάβεις ότι οι κουβέντες είναι εύκολες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φιλε ! 12 , 55
    Η δημοτικη επιτροπη διαβουλευσης !
    ειναι θεσμος του δημοκρατικου μας συστηματος , της τοπικης αυτοδιοικησης και γι' αυτο δεν θα πρεπει τοσο ευκολα οι πολιτικοι κι' εμεις οι απλοι πολιτες , να το παραβλεπουμε και πολυ περισσοτερο να μην αξιοποιουμε αυτη την δυνατοτητα που δινει στα ισοτιμα μελη μιας τοπικης κοινωνιας να εκφραζουν τις γνωμες τους και να προκυπτει μεσα απο την διαβουλευση-συζητηση , μια συνθετη γνωμη για ενα θεμα για καθε θεμα , μια κοινη γνωμη !
    Εμεις παντως ως απλοι πολιτες επιμενουμε σε ενα δικαιωμα που παραχωρει η δημοκρατια !
    Να λεμε ολοι την γνωμη μας !
    ενεργοι απλοι πολιτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η δημοκρατία παραχωρεί το δικαίωμα να λέει ο καθένας τη γνώμη του επώνυμα. Όχι ανώνυμα. Η ανωνυμία είναι καλή μέχρι ένα σημείο. Δίνει λύσεις μόνο εφόσον η Διοίκηση έχει ευήκοα ώτα. Και φυσικά δίνει έμπνευση συμμετοχής στους πολίτες. Εμείς δεν έχουμε ούτε το ένα ούτε το άλλο. Και δεν το είχαμε και ποτέ. Κάποτε, ελέω κομμάτων είχαμε τις κομματικές αυθεντίες. Οι ανοησίες τους Νόμος. Τώρα έχουμε τούς πολίτες ελεημοσύνης αντί ψήφου. Πλάκα μου κάνετε για τα περί δημοκρατίας. Ελάχιστοι πολίτες τη διεκδικούν (με όνομα και επώνυμο) και οι άλλοι σχολιάζουν για τα μεγάλα άβρεχοι και ανώνυμοι. Είπαμε δεν είναι κακή η ανωνυμία, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να δωθούν λύσεις. Κι επειδή οι κουβέντες δεν τελειώνουν ποτέ δώστε προσοχή στην αγωνία, το ενδιαφέρον και τον αγώνα αυτών που επιχειρούν. Είναι οι λίγοι σε αυτό τον τόπο που κάνουν κάτι γι αυτόν τον τόπο. Έστω και λάθος. Εγώ σ ε αυτούς λέω να ξυπνήσουν γιατί με τις δουλειές που κάνουν, είτε καλά είτε κακά, εκτίθενται στην κριτική. Από κουβέντες χορτάσαμε. Εγώ λοιπόν θα σας βάλω ένα πρότζεκτ. Προσπαθήστε σαν ενεργοί απλοί πολίτες να φέρετε στο Μύτικα αυτό. http://www.patrasevents.gr/article/207698-i-efeiresi-tou-panepistimiou-patron-pou-elave-europaiki-diakrisi-video

    Η ίδια πρόκληση ισχύει και για το Δήμο και για τον εμπορικό σύλλογο.Ειδικά για τον εμπορικό σύλλογο. Ξέρετε τι διαφήμιση θα αποτελέσει για το χωριό? Και φυσικά δεν είναι μόνο η διαφήμιση. Είναι και σεβασμός σε όποιον έρχεται να κολυμπήσει και κάνει διάφορα αυτοσχέδια για να πέσει στη θάλασσα. Αγαπητοί απλοί ενεργοί πολίτες, ορίστε. Στο όνομα της δημοκρατίας σας καλώ να ηγηθείται μιας προσπάθειας για το καλό του χωριού. Στο Δήμο μπορεί να μην το γνωρίζουν. Κάποιος πρέπει να τούς το δείξει και να τούς πείσει. Το αναλαμβάνετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φιλε ! 11, 22
    Εμας ως απλοι πολιτες , μας ενδιαφερει η ουσια και οχι η ονοματολογια ,
    δηλαδη να λεμε ολοι την γνωμης μας και να προκρινεται για καθε θεμα
    οχι κατ' αναγκην η δικη μας αποψη , αλλα να προκυπτει και να υποστηριζεται , η πλειοψηφουσα αποψη μεσα στην επιτροπη διαβουλευσης !
    οσο για την προταση σου να ηγηθουμε εμεις μιας προσπαθειας !
    σ' ευχαριστουμε ! αλλα θα πρεπει να διευκρινισθει οτι εμεις ειμαστε απλοι πολιτες και δεν εχουμε φιλοδοξιες για εξουσιες.
    αλλα μας ενδιαφερει πολυ , να λυνονται κοινα προβληματα που μας απασχολουν ολους μας.
    καληνυχτα φιλε μας !
    ενεργοι απλοι πολιτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.