Ο δημοτικός σύμβουλος κ. Κώστας Γεωργούλας για την μονάδα ηλεκτροπαραγωγής που πρόκειται να γίνει στην Χρυσοβίτσα.


Από το προσωπικό e-mail του δημοτικού συμβούλου και Πρόεδρου της Κοινωφελούς του Δήμου Ξηρομέρου κ. Κώστα Γεωργούλα πήραμε το παρακάτω κείμενο συνοδευόμενο και με ένα επίσημο έγγραφο. Αφορά την υπόθεση της μονάδας ηλεκτροπαραγωγής με καύσιμο βιομάζα στην Χρυσοβίτσα.
«Βεβαίωση του Προέδρου πριν ένα χρόνο και στο δημοτικό συμβούλιο φώναζε ότι δεν ξέρει ποιος είναι ο Ζήκος και από που ήρθε. Δεν είχε αρμοδιότητα να εκδώσει τέτοια βεβαίωση ενώ υπάρχει Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου».
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.

24 σχόλια:

  1. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ
    ΞΕΡΕΙ Η ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ο Γεωργουλας να μας απαντήσει αν άνοιγε δρόμους για το Ζήκο με τα μηχανήματα του Δημου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αναίτια επίθεση του εν λόγω δημοτικού συμβούλου στον πρόεδρο της ΤΚ Χρυσοβίτσας με σκοπό να διασκεδάσει και να δικαιολογήσει τ´αδικαιολόγητα. Ο πρόεδρος της Χρυσοβίτσας αν μην τι άλλο τρέχει για το χωριό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικά ποιοσ δεν ήξερε γιαυτό το εργοστάσιο μάλλον από ότι φενεται όλοι ξέραν Και κάναν πως δε ξέρουν τίποτα μασ δουλεύουν;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριε Γεωργουλα λέτε:1)οτι δεν έχει αρμοδιότητα ο πρόεδρος τής Χρυσοβιτσας στην έκδοση τέτοιας βεβαιωσης ενώ υπάρχει ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ στον Δήμο. Μήπως προσέξατε ότι υπάρχει στο τυπογραφικό και υπογραφή από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου?? 2)Υπάρχει λέτε Περιβαλλοντικη μελέτη για την μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με Βιομαζα. Τι θέλετε να μας πείτε ότι είστε ΥΠΕΡ?? (Ακούσαμε ότι στο προσυμβουλιο υπήρχαν διαφωνίες υπέρ τού να γίνει, μήπως μεταξύ αυτών εισασταν και εσείς?) 3)Αν υπάρχει αγροτικός δρόμος πού οι Χρυσοβιτσανοι πηγαίνουν στα χωράφια τους και ο πρόεδρος έδωσε βεβαίωση ότι όντος υπάρχει δρόμος αυτό δεν συνεπάγεται ότι στην συγκεκριμένη περιοχή (ΚΛΗΜΑΤΙΑ) ότι ήξερε ότι ο ΖΗΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ θα έφτιαχνε αντί για αγροικιες όπως πήρε άδεια από την Αρχαιολογική Υπηρεσία και μάθαμε εκ των υστέρων, ότι θα έφτιαχνε ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕ ΒΙΟΜΑΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο τοπογραφικο δεν υπαρχει σφραγιδα της τεχνικης υπηρεσιας του Δημου,αλλα σφραγιδα του ιδιωτη μηχανικου που το συνεταξε.

      Διαγραφή
    2. Προς 4.22
      Η τεχνική υπηρεσια του δημου Ξηρομερου εχει στείλει χαρτι στην περιφερεια οπου γράφει οτι επιτρέπεται η χρήση γης για την συγκεκριμένη δραστηριότητα.
      Αυτο σημαινει οτι το γνώριζαν και ο δημαρχος και οι αντιδήμαρχοι που τωρα σφυρίζουν κλέφτικα.

      Διαγραφή
    3. Οι χρησεις γης δεν δινονται απο την τεχνικη υπηρεσια των δημων αλλα απο την αρμοδια πολεοδομια.

      Διαγραφή
    4. Η ιδια υπηρεσια στο Δ.Ξηρομερου.

      Διαγραφή
    5. Δυστυχως δεν εχεις την σωστη ενημερωση.Ο Δημος Ξηρομερου δεν εχει πολεοδομικη υπηρεσια,αλλα υποστηριζεται απο Μεσολογγι και Αμφιλοχια αναλογα με την Τοπικη Κοινοτητα.Οποτε πριν απαντησεις φροντισε να ενημερωνεσαι καλυτερα!Αρκετη παραπληροφορηση υπαρχει!

      Διαγραφή
  6. Όταν έγινε το Δημοτικό Συμβούλιο στις 2 Νοεμβρίου και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κος Σπύρος Λυμπερατος διάβασε την ανακοίνωση από τον πρόεδρο επιτροπής Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων Π. Σ. Δ. Ε για την κατασκευή της Μ. Π. Η. Ε με ΒΙΟΜΑΖΑ Τι κάνατε κύριε Γεωργουλα και ήσασταν και παρών?.Μα φυσικά δεν κάνατε απολύτως τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κυριε Γεωργουλα επειδη βρισκομουν στο Δημοτικο συμβουλιο στις 2 Νοεμβριου και το θεμα εγινε γνωστο σε ολους γιατι δεν ενημερωσατε κανεναν;Γιατι δεν πηρατε θεση;Γιατι δεν υπερασπιστηκατε τοτε το χωριο σας και τωρα ως μετα Χριστον προφητης επιριπτεται ευθυνες;Μηπως δεν ησασταν κατα ,αλλα υπερ της κατασκευης εργοστασιου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επειδη ειμαι απο το χοριο και γνωριζω ο προεδρος εδοσε βεβαιωση πως υπαρχουν αγροτικοι δρομοι και τον υποστηριζω λεγωντας οτι πολυ καλα εκανε επειδη εμεις πηγαινουμε στα χοραφια μας για τις δουλειες μας.Που ειναι το μεμπτο κυριε γεωργουλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  9. Ημουν στο δημοτικο συμβουλιο και ακουσα τα επιχειρηματα του προεδρου του χωριου και πειστηκα.Σε αντιθεση με τον Κ.Γεωργουλα που στην ουσια δεν ειπε τιποτα ψελλιζοντας χωρις κανενα συμπερασμα,κανωντας με να αναρωτηθω ποια ειναι η θεση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ψυχραιμια παιδια.Ας τα παρουμε απ την αρχη.Ας θυμηθουμε οτι μεχρι που ο Κος Κολοβος ανεβασε το θεμα υπηρχε σιγη ασυρματου.Μετα την αναρτηση του Κου Κολοβου συγκαλειτε συνελευση στο χωριο.Εκει ολοι δηλωνουν πρωτον αγνοια Κ δευτερον την αντιθεση τους στη μοναδα.Παροντες στη συνελευση ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΚ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΦΟΡΕΙΣ Κ ΚΑΤΟΙΚΟΙ.Με το εγγραφο που παρουσιασε ο Κ Γεωργουλας ειναι προφανες οτι ΚΑΠΟΙΟΣ Η ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ απο τους παρισταμενους ΓΝΩΡΙΖΑΝ ενα χρονο πριν. Το ερωτημα λοιπον ειναι ΓΙΑΤΙ δεν ενημερωσε η δεν ενημερωσαν τους συγχωριανους Ειχαν τουλαχιστον ΗΘΙΚΗ υποχρεωση να το πραξουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φίλοι αναγνώστες/στριες σεβαστείτε τους κανόνες ανάρτησης σχολίων του Blog. Κάθε σχόλιο που κρίνουμε ότι τους παραβιάζει δεν δημοσιεύεται.

    Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου. Υβριστικά σχόλια, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά και απαξιωτικά ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, δεν θα δημοσιεύονται.
    Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
    Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
    Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς 8:53 τελικά ούτε εσείς έχετε καλή ενημέρωση. Το θέμα ξεκίνησε από μια ανάρτηση ανήμερα των Χριστουγέννων σε ένα σαιτ ότι θα γίνει μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με Βιομαζα και ότι θα δουλέψουν αρκετοί νέοι. Αμέσως μετά τις γιορτές ενημερωθηκαν στην Αθήνα και οι δύο Σύλλογοι, οι δημοτικοι σύμβουλοι εκ Χρυσοβιτσας, ο πρόεδρος Εφετων και πολλοί Χρυσοβιτσανοι πού μένουν Αθήνα και Αγρίνιο. Βγήκε το θέμα στο xiromero news με στοιχεία και την επόμενη μέρα έγινε η ανάρτηση τού Κου Κολοβου και ακολούθησε η ανάρτηση τής Συμπολιτειας Ξηρομεριτων. Κατόπιν όλων αυτών των πιεσεων ο πρόεδρος του Δημοτικού Διαμερισματος Χρυσοβιτσας συγκαλεσε το έκτακτο τοπικό συμβούλιο και το θέμα πήρε το δρόμο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιατι κυριε γεωργουλα δεν ρωτατε τον πωλητη που ολοι ξερουμε ποσο καλες σχεσεις εχετε γιατι αγορασε τα χωραφια και που ηξερε τον αγοραστη επιχειρηματια και για πιο λογο του τα πουλησε? και πειτε μας εσεις οσο καιρο ειστε στο δημοτικο συμβουλιο τι εχετε κανει για τον ΧΩΡΙΟ σας? ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ποτε εγινε η πωληση-αγορα του χωραφιου στον επιχειρηματια ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Θα μας καθαριζαν και τα χωραφια
    απ' τα ζιζανια και σταμναγκαθια





    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Θ ανοιγανε και τραπεζες αγροτικες
    να καναμε τις καταθεσεις μας σ' αυτες



    ΑπάντησηΔιαγραφή

  17. " Αν δεν μπορουμε να σβησουμε μια φωτια
    τουλαχιστον , μην ριχνουμε φυτικα ελαια στην φωτια "

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.