Κοινή ανακοίνωση κ. Γρηγόρη Μπόνη - κ. Παναγιώτη Διαμάντη για τις εκλογές της Νέας Δημοκρατίας Δημοτικής Οργάνωσης του Δήμου Ξηρομέρου.


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η.

Στο νέο ξεκίνημα της Νέας Δημοκρατίας συμμετέχουμε ενεργά με ενωτικές πράξεις αλληλοσεβασμού και αμοιβαίας συνεννόησης για το κοινό καλό και την ευημερία της παράταξης. Εφαρμόζοντας το πλαίσιο που έθεσε πλέον ο νέος αρχηγός ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ και τις ιδέες που τα μέλη του κόμματος προσδοκούν να εφαρμοσθούν δίδουμε στήριξη στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας περί αναβάθμισης των θεσμών της και κυρίως των Δημοτικών και Περιφερειακών Οργανώσεων.
Αφήνοντας στην άκρη προσωπικές φιλοδοξίες και παρελθοντικά σφάλματα, σε συνάντηση μας, αποφασίσαμε ενιαία και μόνη κίνηση διεκδίκησης των εδρών της Δημοτικής Οργάνωσης του Δήμου Ξηρομέρου με πρόσωπα αποδεκτά, που μπορούν να συνεργαστούν και να φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Η κοινή προσέγγιση των νέων δεδομένων και οι θέσεις που ο καθένας μας πρεσβεύει δεν μπορεί παρά να προκαλεί κλίμα ενωτικό σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για την τοπική κοινωνία μας. Σκεπτόμενοι ότι χωρίς κοινή γραμμή δεν θα μπορεί ο Δήμος Ξηρομέρου πέρα από το τοπικό επίπεδο να εκπροσωπείτε και σε ανώτερα κλιμάκια από πρόσωπα, βγαλμένα από την κοινωνία του Ξηρομέρου, ικανά, να προωθούν τις θέσεις και απόψεις μας, ΚΑΛΟΥΜΕ τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας στο Δήμο Ξηρομέρου ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ενεργά και ενωτικά στο νέο ξεκίνημα της Δημοτικής Οργάνωσης και ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ τις νέες ιδέες. 

Αστακός, 22 Μαρτίου 2016 

Γρηγόρης Μπόνης                Παναγιώτης Διαμάντης

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.