Τραγικό τέλος για τον 25χρονο Άκη Δημόπουλο, γιο του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας. Κατέληξε στο νοσοκομείο του Ρίου.



Τραγική και απρόοπτη εξέλιξη είχε η πορεία της υγείας του 25χρονου Άκη (Θωμά) Δημόπουλου, γιου του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας Χρήστου Δημόπουλου, ο οποίος είχε τραυματιστεί βαριά όταν έπεσε με τη μηχανή του, επιστρέφοντας στην Πρέβεζα από εκδρομή που είχε πάει με την παρέα του στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας (δείτε εδώ).
Όπως μας πληροφόρησαν από τη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίο όπου είχε μεταφερθεί μετά τον τραυματισμό του, σήμερα το απόγευμα εξέπνευσε.
Το τραγικό είναι ότι όλες οι εξετάσεις (αξονική κλπ) έδειχναν ότι ανταποκρίνονταν θετικά τα όργανά του και ο εγκέφαλός του παρά τα σοβαρά χτυπήματα που είχε και αναμένονταν πως σύντομα θα μπορούσε να βγει από την Εντατική. Δυστυχώς όμως οι ελπίδες για τον ίδιο, την οικογένειά του, τους φίλους του και όσους τον γνώριζαν εξανεμίστηκαν με την απρόοπτη αυτή εξέλιξη της ταχείας επιδείνωσης.
Τελικά, η αγαπημένη του μηχανή που ο ίδιος επέλεξε να έχει και ως κεντρική φωτογραφία στο προφίλ του στο Facebook, ήταν αυτή που του στέρησε τη ζωή.

ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Πραγματικά τι να πει κανείς όταν νέοι άνθρωποι φεύγουν τόσο άδικα. Τα λόγια στερεύουν... Τα ειλικρινά μας συλλυπητήρια στους γονείς, στους συγγενείς και τους φίλους του παλικαριού.
Για το άθλιο οδικό δίκτυο, που συντηρεί πολλά χρόνια τώρα ένα ακήρυκτο πόλεμο, όπου χάνονται ζωές κυρίως νέων ανθρώπων, το μόνο που θα πούμε είναι: ΩΣ ΠΟΤΕ; ΩΣ ΠΟΤΕ;

3 σχόλια:

  1. Ας ευχηθούμε ο Κύριος και Θεός να αναπαύσει την ψυχή του!

    Όσο αναφορά την απορία σας ΩΣ ΠΟΤΕ; ΩΣ ΠΟΤΕ; η απάντηση ειναι, "οσο υπάρχει ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ δημοκρατια για παντα για παντα"
    Δεν ειναι θεμα βούλησης ο δρόμος και γενικότερα η ανάπτυξη ούτε κομματων, ειναι θεμα συστήματος, το οποιο καταστρέφει οτι βρει και αν φτιάξει κατι το φτιάχνει δημιουργωντας χρέος αρα και παλι καταστρέφει. Αν αυτο δεν αλλάξει η απαντηση δυστυχώς θα ειναι "για παντα για παντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣ το δουν ΟΙ Δημαρχοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν χρειαζεται να το δουν οι Δημαρχοι.εχουμε στο Μυτικα ασθενοφορο και δεν θελουμε οδηγο.ας το δουν οι υπευθυνοι...μερικες φορες ο χρονος ειναι πολυτιμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.