Εφημερίες Μαΐου Κ.Υ. Μύτικα.


Για τον μήνα Μάϊο το Κ.Υ. Μύτικα θα εφημερεύει στις 15, 16, 23, 30 και 31 του μηνός.

5 σχόλια:

  1. δυστυχως ο παππους και η γιαγια δεν εχουν ιντερνετ πως θα το ξερουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φίλοι Μυτικιώτες,
    έξι μέρες εφημερία για το Κέντρο Υγείας και μάλλον πολλές είναι με αυτούς που μας κυβερνάνε. Επειδή το επόμενο δίμηνο ιδίως, αλλά και μέσα στο καλοκαίρι θα επιδεινωθούν τα προβλήματα στα νοσοκομεία Αγρινίου και Μεσολογγίου, οι γιατροί που θα καλύψουν τα κενά θα είναι αυτοί από τα Κέντρα Υγείας. Δυστυχώς έρχονται χειρότερα... Και μην σπεύδετε -όσοι το κάνατε- να χειροκροτάτε το Ζαμπάρα. Ο Ζαμπάρας κοιτάει να βρει το "πάτημα" για πολιτική καριέρα με το ΣΥΡΙΖΑ, ουδόλως ενδιαφέρεται να λύσει κάποιο πρόβλημα στην Υγεία. Εξάλλου και να ήθελε δεν μπορεί άλλοι κάνουν κουμάντο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους φιλε 9'10 αυτοι που μας κυβερνησαν μεχρι ΣΗΜΕΡΑ το θεμα της υγειας το υποβαθμισαν οσο δεν παει αλλο.Τον κ. Ζαμπαρα θα τον κρινουμε αργοτερα και συμφωνα με τα εργα του.Διαγνωστικο Κεντρο στο Αγρινιο ποιος πολιτικος εχει;
    ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. φίλε 8:59,
    όποιος κάνει κριτική δεν σημαίνει ότι αναπολεί τους προηγούμενους κυβερνώντες. Αλλά γιατί ενάμιση χρόνο τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να λειτουργήσει το μαγνητικό τομογράφο στο Αγρίνιο;;; Οι προηγούμενοι ξέρουμε ότι είχαν ίδια συμφέροντα, ετούνοι εδώ; Γιατί φέρανε ΩΡΛ στο Αγρίνιο την ώρα που υπάρχουν 2 και ο οργανισμός προβλέπει τρεις και δεν είναι τόσο επείγουσα ανάγκη; Όταν το άλλο μήνα θα μείνει η παθολογική κλινική με δύο γιατρούς, γιατί φεύγει ακόμη ένας, νομίζεις ότι θα τολμήσουν να την κλείσουν;; Θα κάνουν "παιδομάζωμα" στους αγροτικούς και γενικούς γιατρούς στο Μύτικα, στη Βόνιτσα, στην Κατούνα στο Θέρμο και πάντου... Και τότε τα λέμε... Γιατί δεν φέρανε καρδιολόγο που υπάρχουν 2 και ο οργνανισμός προβλέπει 6, δεν φέρανε ακτινοδιαγνώστη να λειτουργήσει το μαγνητικό, δεν φέρανε νεφρολόγο που είναι απείρως πιο επείγουσα ανάγκη; Διαφθορά και ρουσφέτια αδελφέ αμφότεροι. Και περίμενε εσύ να κρίνεις αργότερα το Ζαμπάρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητε φιλε δεν διαφερουν οι αποψεις μας.Συμφωνουμε οτι η πρωτη φορα -δηθεν- Αριστερα ειναι μια απο τα ιδια .Το πρασινο και το μπλε
    εμπλουτισθηκε και με λιγακι Ροζ.Γι'αυτο.... την αλλη φορα ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
    Οσον αφορα τον κ.Ζαμπαρα για λιγο χρονο ε δεν χαλασε ο κοσμος.Το
    προβλημα θα ειναι δικο του.Το Κουτοχορτο ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.