Άγνωστοι χτες βράδυ, ξηλώσανε το πιεστικό μηχάνημα του ΜΚ GLAROS. Αστυνόμευση υπάρχει; Θα αστειεύεστε....


Πληροφορηθήκαμε ότι άγνωστοι χτες βράδυ, ξηλώσανε το πιεστικό μηχάνημα που υπάρχει για να ανεβάζει το νερό στους πάνω ορόφους του τουριστικού καταλύματος ενοικιαζομένων δωματίων ΜΚ GLAROS.
Δυστυχώς και αυτό το περιστατικό έρχεται στη σειρά μετά από τα δεκάδες περιστατικά που συμβαίνουν για να επιβεβαιώσει αυτό που όλοι έχουν αντιληφθεί, ότι δηλαδή στην περιοχή μας υπάρχει παντελής απουσία αστυνόμευσης.
Το Καλοκαίρι είναι μπροστά και με την αύξηση του πληθυσμού που αναμένεται, το πρόβλημα θα γίνει ακόμα πιο έντονο και η ευχή μας είναι να κυλήσουν όλα ομαλά αν και δεν το βλέπουμε.
Σε επικοινωνία που είχαμε με το φίλο Μιλτιάδη Καραβία μας είπε: «Πλήρης εγκατάλειψη από το κράτος, που μας θυμάται μόνο με την φορολογική δήλωση μας και στις εκλογές. Ο Μύτικας είχε αστυνόμευση πριν 50 χρόνια και τώρα που οργιάζει η παρανομία δεν υφίσταται τίποτα....».

3 σχόλια:

  1. Το "μπατσοι γουρουνια δολοφονοι" το θυμασαι ελληνικε λαε? ποσα λαθη αυτος λαος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στον πρωην Δημο Αλυζιας και στα νησια Καλαμο-Καστο ποσοι
    Αστυνομικοι υπαρχουν; Καταλογισμος πολιτικων ευθυνων ισως;
    η καποιοι τεως και νυν θα ενοχληθουν; ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επόμενο είναι λοιπόν οι πολίτες να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους σε καποιες περιπτωσεις, και αντε μετα να τους πεις οτι κανουν λαθος κιολας. Δυστυχως αυτα συμβαινουν σε κοινωνιες οπου το κρατος αδιαφορει. δεν ειναι θεμα εξευρεσης πορων αλλωστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.