Συμπολιτεία Ξηρομεριτών: Για τον Δήμαρχο, Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει!!! Προχωρούμε ως παράταξη στον ορισμό Δικηγόρου για παράσταση Πολιτικής Αγωγής.


ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Δελτίο τύπου από την δημοτική παράταξη «Συμπολιτεία Ξηρομεριτών» πήραμε πριν από λίγο. Αφορά το θέμα της ακύρωσης από την Αποκεντρωμένη του ορισμού Δικηγόρου για παροχή γνωμοδότησης σχετικά με την υπόθεση των υπεξαιρεθέντων τελών του τέως Δήμου Αλυζίας και άσκηση τυχόν άλλων ενδίκων βοηθημάτων, ύστερα από την άσκηση ποινικής δίωξης από τον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδος.
Για την συγκεκριμένη εξέλιξη της ακύρωσης της σχετικής απόφασης σας ενημερώσαμε εγκαίρως μέσα από το Blog μας πριν από λίγες ημέρες (δείτε εδώ).
Ακολουθεί το δελτίο τύπου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.

Πρόσφατα η Αποκεντρωμένη Διοίκηση με απόφαση της ΑΚΥΡΩΣΕ την, πρόδηλα άκυρη, απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ξηρομέρου, που συνεδρίασε με θέμα τον ορισμό Δικηγόρου για νομική γνωμάτευση παράστασης Πολιτικής Αγωγής του Δήμου στην υπόθεση κατάχρησης τελών ύδρευσης του τέως Δήμου Αλυζίας, γιατί ο κατηγορούμενος για κακουργήματα Δήμαρχος ΠΡΟΕΔΡΕΥΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ της συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής.
Δηλαδή ο Δήμαρχος που του ασκήθηκε ποινική δίωξη, συγκάλεσε και προέδρευσε για τον ορισμό Δικηγόρου που θα γνωμάτευε για την υποστήριξη των συμφερόντων του Δήμου εναντίον του ιδίου!!! (Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει).

ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Το έγγραφο της ποινικής δίωξης προς τον Δήμαρχο Ξηρομέρου στην οποία αναφέρεται στο δελτίο τύπου της η «Συμπολιτεία Ξηρομεριτών». Δημοσιεύτηκε στο ενημερωτικό site agrinionews και αναδημοσιεύτηκε από όλα τα τοπικά Blogs.
Ως πολύπειρος αυτοδιοικητικός ο Δήμαρχος γνώριζε ότι δεν μπορεί να προεδρεύσει σε μια τέτοια επιτροπή. Έτσι είναι προφανές ότι το έκανε εσκεμμένα για να ακυρωθεί η απόφαση, να κωλυσιεργήσει, να καθυστερήσει και βλέπουμε! 
Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ Η ΙΔΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΠΛΗΡΗ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΕΔΟ – ΝΟΜΙΚΟ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ – ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ.
Μια υπόθεση που σέρνεται και κινείται στο σκοτάδι και την αδιαφάνεια επί χρόνια, πρέπει να βγει στο φως και να αποδοθούν οι ευθύνες – ποινικές και αστικές – όπου υπάρχουν.

ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ

2 σχόλια:

  1. η συμμετοχη προσωπου στην οικονομικη επιτροπη ενω φανερα υπαρχει θεμα που το αφορα [προσωπικο ωφελος] επισηρει την ποινη της αργιας συμφωνα με το κωδικα δημων και κοινοτητων και το καλλικρατη.
    με μια προσφυγη στο γενικο γραμματεα της αποκεντρωμενης θα εφαρμοστει αυτο που επιτασσει ο νομος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο πολύπειρος αυτοδιοικητικός. Δυστυχώς πέτυχες Κέντρο με αυτόν το χαρακτηρισμό. Ποτέ για την επόμενη μέρα του τόπου. Το θέμα όμως δεν περιορίζεται ΜΟΝΟ στο δήμαρχο. Δεν είναι μονο αυτός ο οποίος σκέφθηκε έτσι. Είναι και όσοι συμμετείχαν σε αυτή την επιτροπή σαν μέλη. Οι οποίοι είτε γνώριζαν και την έκαναν αβαβά (μεγάλε Γεωργίου έχεις αφήσει σχολή) είτε δεν γνώριζαν και επιβεβαίωσαν τον μέγιστο Λεμπέση "Η επαναστατική μάζα" διαβάστε το. Παλιό αλλά καλό, εύστοχο και προπάντων επίκαιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.