Προβληματική η λειτουργία του Ταχυδρομείου Μύτικα. Επιτέλους ας γίνει κάτι.



Του κ. Γιάννη Λιβιτσάνη.
Συν/χος ΕΛΤΑ.

Το Ταχυδρομείο Μύτικα δυστυχώς συνεχίζει να υπολειτουργεί παρότι έφθασε η τουριστική περίοδος. Έφυγαν για διάφορους λόγους (όχι με σύνταξη) ένας μόνιμος υπάλληλος και ένας ταχυδρομικός πράκτορας (Κανδήλα - Βάρνακας). Δυστυχώς δεν αντικαταστάθηκε κανένας.
Κύριε Βεργή, Προϊστάμενε Περιφερειακής Δ/νσης ΕΛΤΑ Πατρών. Γνωρίζω ότι οι μόνιμοι υπάλληλοι δεν αντικαθίσταται όταν συνταξιοδοτούνται και όχι για άλλους λόγους. Εσύ σαν υπεύθυνος ίσως γνωρίζεις περισσότερα γι αυτό το θέμα.
Για το πρακτορείο της Κανδήλας έδειξαν ενδιαφέρον αρκετοί πολίτες με καταστήματα. Πέρασαν περίπου οκτώ μήνες. Γιατί κύριε Βεργή εσύ ή η κεντρική υπηρεσία των ΕΛΤΑ δεν επιλέγεται κάποιον για πράκτορα;
Οι κακές γλώσσες διαδίδουν ότι η ρουσφετολόγοι κάποιων κομμάτων δημιουργούν προβλήματα. Αληθεύει αυτό;
Τέλος κ. Βαρεμένε, απευθύνομαι σε εσάς, γιατί σας γνώρισα στον Μύτικα και πιστεύω σε εσάς. Σε παρακαλώ δείξε ενδιαφέρον για το Ταχυδρομείο Μύτικα. Η ταλαιπωρία των πολιτών του τέως Δήμου Αλυζίας είναι πολύ μεγάλη.

ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Εμείς σαν Blog προωθήσαμε το δημοσίευμα του συμπατριώτη μας Γιάννη Λιβιτσάνη προς τον Βουλευτή κ. Γιώργο Βαρεμένο, στέλνοντας του ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

8 σχόλια:

  1. ποια η αποψη του δημαρχου και των συμβουλων της αλυζιας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ειναι προβληματικη μονο η λειτουργια του ταχυδρομειου.
    Προβληματικη πλεον λογω ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ειναι ολοκληρη η ΕΛΛΑΔΑ.
    Οι κυβερνωντες νυν και τεως σφυριζουν κλεφτικα και μας δουλευουν.
    Τα εφτα περιπου χιλιαρικα το μηνα να πεφτουν στη τσεπη και ασε
    τα κοροιδα να πιστευουν σε ενα καλλιτερο αυριο.ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ...
    τεως και νυν...αλλαξτε πορεια για να τους αλλαξουμε τα φωτα.Η ευθυνη δικη τους και ...δικη μας...αυτοι ομως ΕΚΛΕΒΑΝ ΤΗ ΨΗΦΟ
    ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ.Ο Λ Ο Ι.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Ελλαδα ειναι προβληματικη λογων της διαχρονικης κακης νοοτροπιας των πολιτων της και οχι λογω των μνημονιων.Αυτη ειναι η πραγματικοτητα. Ακομα και εαν αυριο μας χαρισουν το χρεος σε λιγα χρονια θα ξαναχρεωκοπησυμε.

      Διαγραφή
  3. Μπέτυ Παληογιάννη23 Μαΐου 2016 στις 11:48 μ.μ.

    Να μαζευτούν οι πολίτες κ να διαμαρτυρηθουν με κάθε τρόπο..από υπογραφές μέχρι τα κανάλια.Προσωπικα είμαι στην διάθεση σας κ για τ ΕΛΤΑ κ για την τράπεζα που έμαθα πως θα κλεισει όπως κ για πολλά αλλα.Αρκει όμως να ξεβολευτουμε όλοι κ να μαζευτούμε.2-3 άτομα δεν κάνουν τιποτα.Κριμα ένα τέτοιο μέρος να σβήνει σιγά σιγά απ τον χάρτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητε φιλε 4΄'11 οταν λεω οτι ευθυνη εχουμε και εμεις δλδ ο ΛΑΟΣ
    λογω κακης νοοτροπιας; λογω β......ς;λογω για οτι θελεις ΑΝ δεν
    γυρισουμε τη πλατη στο σαπιο πολιτικο κατεστημενο που ακομα και σημερα προσπαθουν να μας πεισουν για την ορθη πολιτικη που εφαρμοσαν και συνεχιζουν να εφαρμοζουν ε τοτε να περιμενουμε
    τα χειροτερα για εμας και τα καλλιτερα γι αυτους και τους φιλους τους....και πιστεψεμε υπαρχουν ...χειροτερα.
    Κυρια Παληογιαννη δικιο εχεις...ο ΜΥΤΙΚΑΣ σβηνει... απο τις εφαρμοζομενες νεοφιλελευθερες πολιτικες [οπως ολη η Ελλαδα]και
    απο τους αυτοκαταστροφικους κατοικους του.ΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ
    ΤΩΡΑ... ΧΩΡΙΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΤΑΝ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ
    ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΙ' ΕΝΑ ΚΑΛΟ
    ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΡΟΦΕΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιρνει στροφες...για καλο η για κακο
    Για να ξερουμε αν θα πουμε......
    Το κακο μας το καιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το προβλημα της Ελλαδος δεν ειναι ο νεοφιλελευθερισμος (αυτος ο ορος χρισιμοποιειται ακομα μονο στην παρακμιακη Ελλαδα) αλλα ο λαικισμος δεξιας (καραμανλικης -ΑΝΕΛικης) ή αριστερης( Βαθυ ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ) κοπης. Εμεις ως πολιτες αυτης της χωρας υποστηριξαμε παντα αυτον τον λαικισμο και αυτους που τον υπηρετησαν και τον υπηρετουν ακομα και φυσικα συνεχιζουμε να το κανουμε. Εμεις επιλεξαμε το ζοφερο παρον και κυριως μελλον μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.