Σύσσωμοι όλοι οι φορείς του Αστακού εναντίον της πρόθεσης του Λιμενικού Ταμείου Ξηρομέρου, για δημιουργία αγκυροβολίου παροπλισμένων πλοίων στο κόλπο του Αστακού.


Την αντίθεση τους στην πρόθεση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ξηρομέρου, για δημιουργία αγκυροβολίου παροπλισμένων πλοίων μέσα στο κόλπο του Αστακού, εξέφρασαν με σχετικό τους υπόμνημα - αίτηση προς τους αρμοδίους, σύσσωμοι οι φορείς του Αστακού.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.

6 σχόλια:

  1. Τα κριτηρια του δημαρχου ειναι αλλα. Ετσι εξηγηται και η περιφρονηση του αστακου και των αστακιωτων στο συγκεκριμενο θεμα.
    Λιγοι και εκλεκτοι μονο γνωριζαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ
    ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ
    ΗΞΕΡΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ?
    ΤΟ ΕΜΑΘΑΝ ΑΠΟ ΤΑ BLOGS ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσύ φίλε 12:30 τη λες να μην ήξεραν?εγώ πιστεύω ήξεραν.Διότι εάν ο Δήμαρχος ερήμην τους παίρνει τετειες αποφάσεις πρέπει να παρασχεθούν ότι είναι ανηπαρκτοι κάτι που δεν τους τιμά.Αφού λοιπόν δεν αντέδρασαν ηΗΞΕΡΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 5 :20
    ΚΙ' ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ , ΑΝ ΗΞΕΡΑΝ ΟΙ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
    ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΤΑ ΑΥΤΑΡΧΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ-ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ
    ΔΕΝ ΡΩΤΑΕΙ Ο/Η ΑΡΧΗΓΟΣ
    ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ , ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΑ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ , ΧΩΡΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΥΧΑΙΟ. ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ
    ΚΙ' ΑΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ
    ΑΥΤΑΡΧΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΑΠΟ ΑΡΓΗΓΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εαν πριν την ληψη μια αποφασης μεσα σε κομματα και φορεις
    προηγειται συζητηση , οι αποφασεις ειναι συνθετοτερες , αρα οι αποφασεις ειναι και καλυτερες και αυτο βοηθαει και την κοινωνια και το ιδιο το κομμα-παραταξη που παιρνει την αποφαση.
    αυτο πρεπει να το κατανοησουν οι οπαδοι των κομματων-πσρατσξεων και να μαθουν να ασκουν κριτικη σε αργηγους και στελεχη των κομματων τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εαν φιλε 5,20 δεχθουμε αυτο που λες,τοτε γιατι οταν το εμαθαν δεν αντεδρασαν?δεν σου λεει τιποτα αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.