Δεν αλλάζει η λειτουργία του υποκαταστήματος της Πειραιώς στον Μύτικα.



Διαβεβαιώσεις ότι δεν θα αλλάξει η καθημερινή λειτουργία του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στον Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας έδωσε στον Βουλευτή Λευκάδας Θανάση Καββαδά, η Ανώτερη Γενική Διευθύντρια Λιανικής Τραπεζικής, Δικτύων και Καταθέσεων της Τράπεζας Πειραιώς, κ. Ευτυχία Κασελάκη.
Η κ. Κασελάκη σε επικοινωνία που είχε με τον Βουλευτή τον ενημέρωσε ότι οι ώρες λειτουργίας της Τράπεζας θα παραμείνουν ως έχουν τους καλοκαιρινούς μήνες, σημειώνοντας ότι τυχόν αλλαγές, ως προς τη συχνότητα καθημερινής λειτουργίας, θα επανεξεταστούν το Σεπτέμβριο.
Ο κ. Καββαδάς, μετέφερε στη Διευθύντρια την αγωνία των κατοίκων της περιοχής και ζήτησε η διοίκηση της Τράπεζας να προσεγγίσει και στο εγγύς μέλλον με ιδιαίτερη ευαισθησία το θέμα του συγκεκριμένου υποκαταστήματος, δεδομένου ότι αποτελεί το μοναδικό τρόπο τραπεζικών συναλλαγών για τους πολίτες, τον εμπορικό και τον αγροτικό κόσμο των μικρών και δύσκολα προσβάσιμων περιοχών του Καλάμου, του Καστού και φυσικά του Μύτικα.

10 σχόλια:

  1. Να κι ένα καλό νέο. Και προς προβληματισμο το αν ανηκομεν στην αιτωλοακαρνανια ή στη Λευκάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΤΟΝ " ΤΟΠΙΚΙΣΜΟ " ΣΟΥ
    ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επιβεβαιωνεις ότι το οφελος μας είναι στο Ιόνιο φίλτατε. Σε ότι έχουμε προσπαθήσει το παράδειγμα μας είναι η Λευκάδα. Και η συγκριση μας πάλι με τη Λευκάδα γίνεται. Και με βουλευτές που έχουν ανοιχτά τα αυτιά τους στους προβληματισμους μας αλλά και ο πρόεδρος του επιμελητηριου. Τους δικούς μας ούτε σε newsletter δεν τους διαβάζουμε.

      Διαγραφή
  3. ...αλλά από Σεπτέμβρη ; θα έχουμε όπως φαίνεται ...καρδιοχτύπια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε μία κοινωνία το χειρότερο είναι ο εφησυχασμός. Να συμβαίνουν πράγματα και να μην υπάρχει ίχνος αντίδρασης.
    Εδώ είχαμε για πρώτη φορά κάτι. Δόθηκε δημοσιότητα μέσα από τα blogs και συγχαίρω και αυτό το blog γιατί από εδώ βγήκε το θέμα το νοέμβρη από εδώ βγήκε και τώρα, υπήρχε η διαμαρτυρία του συλλόγου επαγγελματιών, κινήθηκαν κάποιοι, ο Δήμος, κάποιοι βουλευτές, κάποιοι κινήθηκαν αφανώς, τέλος πάντων κάτι έγινε.
    Φανταστείτε να μην έλεγε κανείς τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και ενα χοιμωνιατικο πρωι η τραπεζα θα μας αφησει χρονους.Μακαρι να βγω ψευτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟ -ενα χειμωνιατικο πρωι-
    ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ... ΕΚΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ως κατοικος της ευρυτερης περιοχης ειναι αυτονοητο οτι ειμαι ενας απο αυτους που εχουν εξυπηρετηθει απο το εν λογω τραπεζικο καταστημα. Δεδομενα επισης τα οφελη της περιοχης μας. Ομως, μιλαμε για μια ιδιωτικη επιχειρηση εαν δεν απατωμαι, πραγμα που σημαινει πως οι αποφασεις που παιρνονται απο τη μερια τους ειναι με βαση το κερδος. Επομενως, οσο κι αν ακουγεται τρελο, πρεπει οι κατοικοι να στηριξουμε την τραπεζα με τις (οποιες) καταθεσεις και συναλλαγες μας. Το να στελνονται επιστολες που να παρακαλαμε να μην κλεισει, συγνωμη αλλα δεν θα το σχολιασω. Εξαλλου, μηπως πρεπει να σκεφτουμε το εξης; Η περιοχη θα μαραζωσει με το κλεισιμο της τραπεζας ή κλεινει η τραπεζα επειδη πρωτα μαραζωνει η περιοχη;

    ευχαριστω για τη φιλοξενια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολυ σωστα φιλε 2'36.Καταθεσεις και συναλλαγες ΟΛΕΣ στην τραπεζα
    Πειραιως Μυτικα.Για να εχουμε λογω με Αξια'και δεν αφορα μονο το
    Μυτικα αλλα ολοκληρο τον τεως Δημο Αλυζιας και φυσικα Καλαμο και
    Καστο.Ιδου η Ροδος....και καλα Μυαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΣΑΜΠΙΕΡΗΣ ΣΤΑΘΗΣ1 Ιουνίου 2016 στις 2:26 μ.μ.

    Μαζί με τον Σύλλογο Επαγγελματιών Μύτικα συνεχίζουμε τον αγώνα και την κινητοποίηση μας για το συγκεκριμένο θέμα. Δεν σταματάμε γιατί σε λίγο πάλι θα το βρούμε μπροστά μας.
    Τίποτα δεν κερδίζεται χωρίς αγώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.