Η έκφραση γνώμης και ο πλουραλισμός των απόψεων είναι κατάκτηση της Δημοκρατίας μας και δεν απειλείται ούτε εκβιάζεται.


Πηγή: Facebook.
Του κ. Λευτέρη Μάντζαρη.

ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Σίγουρα το Facebook, είναι ιδιωτικός χώρος, όπου κάποιος εκφράζει ελεύθερα τις σκέψεις του τις οποίες μοιράζεται μόνο με τους διαδικτυακούς του φίλους, αλλά όταν αυτός ο σχολιασμός αφορά τα κοινά και συγκεκριμένα σοβαρά θέματα του Δήμου Ξηρομέρου και μάλιστα γίνεται από τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Συμπολιτεία Ξηρομεριτών» κ. Λευτέρη Μάντζαρη, τότε εμείς το θεωρούμε είδηση που επιβάλλεται και πρέπει να δημοσιοποιηθεί.
Δείτε το καυστικό σχόλιο του κ. Μάντζαρη:
Προς πρόθυμους και αυτόκλητους υμνητές της ενάρετης και χρηστής διοίκησης Γαλούνη. Εάν κάποιος πειράξει έστω και μια τρίχα δική μου ή συγγενικού μου προσώπου ή κάποιο περιουσιακό μου στοιχείο θα του μηνύσω ότι έχει και δεν έχει ως ηθικό αυτουργό.
Απειλές μες στο χωριό μου επειδή δεν κλείνω το στοματάκι μου δεν δέχομαι από κανένα. Τα παιχνιδάκια αυτά τα ξέρω. Λάθος πόρτα. Ιεραρχώ άλλα πράγματα από αυτούς στη ζωή μου. Δεν είμαστε ίδιοι.
Περιμένοντας λοιπόν τους... γενναίους, εντός των ημερών θα απαντήσω και στην ενημέρωση του Αντιδήμαρχου.

Υ.Γ.: Αν νομίζουν ότι με απειλές και βρισιές θα πετύχουν την παραίτησή μας ή την απαξίωση μας είναι γελασμένοι. Μοναδικός λόγος ενασχόλησής μας με τα κοινά είναι η αγάπη για τον τόπο μας, το μέρος που γεννηθήκαμε, που αγαπήσαμε και που κάποια στιγμή θα μας θυμηθεί και πάλι και θα μας δεχτεί φιλόξενα.
Αυτό δεν πρόκειται να το καταλάβουν ποτέ οι τοπικοί ´´επαγγελματίες´´ (τρομάρα μας) πολιτικοί (δυο φορές τρομάρα μας). Μέχρις εδώ και τέλος μαζί τους, αφού δόθηκαν οι εξηγήσεις.

ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Εκφράζουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας στον κ. Μάντζαρη, όπως και σε οποιονδήποτε συμπολίτη μας απειλείται, επειδή λέει την γνώμη του για τα κοινά, είτε συμφωνεί είτε διαφωνεί κανείς μαζί του.
Η έκφραση γνώμης και ο πλουραλισμός των απόψεων είναι κατάκτηση της Δημοκρατίας μας και δεν απειλείται ούτε εκβιάζεται.

3 σχόλια:

  1. Λευτέρη μη μασάς. Από ποιόν έχεις δεχθεί απειλές δεν το γνωρίζω, αλλά αν είναι από τούς ..... "ηθικούς αυτουργούς" (sic) μη μασάς. Θρασύδειλοι είναι. Και μου άρεσε αυτό που έγραψες. Κάνουμε υπομονή γιατί πραγματικά αυτό το μέρος θα μας δεχθεί πίσω πάλι φιλόξενα. Εξαιρετική αυτή σου η κουβέντα. Άσε τούς επαγγελματίες να βαυκαλίζονται διάφορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιρνετε τα κείμενα του καθενός από το φεισμπουκ και έχετε δημιουργήσει αναστάτωση σε ολο τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 11:27
    ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ
    ΜΠΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΧΟΛΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.