Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η αναρρίχηση στο πεδίο Βούλκος - Καμηλαύκας Μύτικα Αιτ/νίας.


Φωτογραφίες: κα Βάσω Παππά.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τριήμερο στον Μύτικα από τις 26 - 28 Αυγούστου 2016, από τον ΕΟΣ Αγρινίου και τους μικρούς και μεγάλους αναρριχητές του συλλόγου να κάνουν αναρρίχηση στο πεδίο "Βούλκος Καμηλαύκας", το οποίο βρίσκεται 1χμ. από τον Μύτικα προς την Πάλαιρο.
Πραγματικά τα παιδιά του συλλόγου είχαν μεγάλη όρεξη και καλή διάθεση για να αναρρίχηση και εντυπωσίασαν με τις δυνατότητες τους στην αναρρίχηση του βράχου.
Σκοπός της αναρρίχησης ήταν να γίνει όσο το δυνατό πιο γνωστό το πεδίο "Βούλκος - Καμηλαύκας" τόσο στην αναρριχητική κοινότητα, αφού περιλαμβάνει αρκετές διαδρομές βαθμού δυσκολίας από 5b εώς 7c+ και όλες ασφαλισμένες, όσο και στους φυσιολάτρες - πεζοπόρους, αφού βρίσκεται σε ένα όμορφο φυσικό περιβάλλον, που δένει το γαλάζιο της θάλασσας με το πράσινο των πεύκων του Καλάμου και το γκρι των βράχων.

















1 σχόλιο:

  1. Ναι! Πραγματικά είχε μεγάλη επιτυχία η αναρριχητική συνάντηση που διοργάνωσε ο ΕΟΣ Αγρινίου και ήταν αρκετά μεγάλη η προσέλευση του κόσμου τόσο αναρριχητές οσο και πεζοπόροι όλων των ηληκιών,μικρών και μεγάλων όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες της κας Παππά.
    Τα δε σχόλια που ακούστηκαν ήσαν πολύ θετικά τόσο για το πεδίο όσο και για τις ομορφιές του τόπου γενικότερα. Το μόνο που έλειπε ήταν η παρουσία ντόπιων αναρριχητών ή πεζοπόρων.Ελπίζουμε στην επόμενη εκδήλωση να παρευρίσκονται και συντοπίτες μας.
    Ένα ιδιαίτερο σχόλιο για την φωτογραφία της κας Παππά που βρίσκεται στην 5η θέση από το τέλος,όπου το περίγραμμα της μικρής σπηλιάς απεικονίζει την Παναγία και πιο κάτω δεξιά στην φωτογραφία υπάρχει τοποθετημένη ξυλόσφηνα την οποία χρησιμοποιούσαν για να φτάσουν στην σπηλιά.Με την πρώτη ματιά δεν είναι εύκολο να το διακρίνει κανείς καθώς και εμείς δεν το είχαμε προσέξει τόσα χρόνια.Όμως πρόσφατα μας πληροφόρησε για αυτό ο Πάτερ Γαβριήλ απο το μοναστήρι της Φανερωμένης στη Λευκάδα.Και θεωρουμε οτι ειναι καλό για ιστορικούς λόγους να καταγραφεί.
    Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον Βασίλη Σούλα για το ενδιαφέρον του και την ενεργή του συνεισφορά σε αυτή την προσπάθεια καθώς και την κυρία Βάσω Παππά για τις πολύ όμορφες φωτογραφίες. Κ.Δημήτρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.