Πάτησε κορυφή ο Α.Ο. Αλυζιακός μετά την νίκη του επί του Α.Ο. Μοναστηρακίου.


Ασταμάτητος ο Αλυζιακός, με την τρίτη σερί νίκη του με 2 - 0 επί του Α.Ο. Μοναστηρακίου, πάτησε κορυφή με συγκομιδή 10 βαθμούς, ισοβαθμώντας με την γείτονα και φίλη ομάδα του Ηρακλή Αστακού.
Σε ένα φετινό πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας του Γ' ομίλου, με μόλις δώδεκα ομάδες, με απουσία των παραδοσιακά δυνατών ομάδων της περιοχής του Βάλτου, η ομάδα του Αλυζιακού ξεχωρίζει αισθητά και δείχνει ότι είναι ικανή να διεκδικήσει κάτι πολύ καλό στο φετινό πρωτάθλημα.
Στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, η ομάδα μας ήταν σαφώς ανώτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και ιδιαίτερα στο Α' ημίχρονο. Επιβάλλοντας τον ρυθμό της και τα θέλω της, με σωστή ανασταλτική λειτουργία και κλείνοντας πολύ καλά όλους τους διαδρόμους προς την εστία του τερματοφύλακα Προδρομίτη, δεν απειλήθηκε σοβαρά.
Στο 25ο λεπτό κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Άρη Αποστολάκη, ο οποίος κάνοντας ωραία κίνηση και λειτουργώντας ως κρυφός φορ, βγήκε στα νώτα της άμυνας του Μοναστηρακίου και με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1 - 0.
Το πρώτο μέρος κύλησε με τον Αλυζιακό να δημιουργεί και να χάνει πολλές ευκαιρίες για να κάνει το 2 - 0 και να κλειδώσει το ματς. Αφού το 2 - 0 δεν έγινε στο Α' ημίχρονο, όπου ο Αλυζιακός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος, φυσικό ήταν όσο περνά η ώρα στο Β' ημίχρονο και το Μοναστηράκι παρέμενε εντός του παιχνιδιού, να πιστέψει και να πιέσει για την ισοφάριση. Πήρε λοιπόν κατοχή μπάλας το Μοναστηράκι και πίεσε χωρίς όμως να δημιουργεί αυτό που λέμε πραγματικές ευκαιρίες. Πραγματικά η σωστή ανασταλτική λειτουργία που έχει παρουσιάσει τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές η ομάδα μας, δείχνει ότι θα είναι το μεγάλο φετινό της όπλο, αρκεί βέβαια αυτό να έχει συνέχεια.
Κάποια στιγμή λοιπόν και αφού η ομάδα μας αμυνόταν σωστά και ορθολογικά, ήρθε και το 2 - 0 και συγκεκριμένα στο 82ο λεπτό με σκόρερ και αυτή την φορά τον Άρη Αποστολάκη, ο οποίος πρόλαβε να σουτάρει προς την εστία, πριν ανατραπεί μέσα στην περιοχή (καθαρό πέναλτι), με την μπάλα μετά από ασυνεννοησία μεταξύ των παικτών του Μοναστηρακίου, να κυλά αργά και βασανιστικά στα δίχτυα του τερματοφύλακα του Α.Ο. Μοναστηρακίου.
Επόμενος αγώνας εκτός έδρας στις Φυτείες, με τον ιστορικό Ακαρνανικό, το Σάββατο 22 Οκτωβρίου, στις 03:30 μ.μ.
Ακολουθούν όλα τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής καθώς και η βαθμολογία.

4 σχόλια:

  1. Ανόητο πρωτάθλημα μπλόγκερ. Έχεις μια ομάδα που πάει τραίνο, όπως ο Αλυζιακός και σου λέει ότι δεν μπορείς να παίξεις Α επειδή δεν έχεις χορτάρι. Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα αυτός ο κανονισμός, αλλά αυτές είναι αποφάσεις ταφόπλακα για να αναπτύξεις υγιή αθλητισμό. Εύχομαι να τον έχουν πάρει πίσω αυτό τον κανονισμό και να δώσουν τα παιδιά τον καλύτερό τους εαυτό για να προσπαθήσουν να ανέβουν κατηγορία. Έτσι για να υπάρχει ένα κίνητρο σε αυτό που κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι τεράστια η διαφορά ανάμεσα α και β κατηγορίας με αυτή την ομάδα δε πας πουθενά.. Μετά θες πάλι πολλά λεφτά πάλι μεταγραφές κ μετά αλυζιακος ιντερνασιοναλ όπως παλιά δεν αξίζει καλύτερα β κ να παίζουν οι δικοί μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν αντιλέγω. Όμως αυτή η ομάδα με αυτή την ποιότητα είναι καλύτερα να είναι ασανσέρ μεταξύ α και β παρά να "καταπιεζεται" στη β εσκεμμενα. Και κάποια στιγμή ίσως δημιουργηθουν οι υγιείς βάσεις να σταθεροποιηθει στην α χωρίς το ιντερνασιοναλ, όπως πολύ σωστά λες. Παιδιά υπάρχουν τριγύρω για να βοηθήσουν αυτό το εγχείρημα. Αλλά θέλει προσοχή και τάξη. Και αν βρεθεί και κάποιος με τσέπη, ακόμα καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπραβο οπως το λες "θελει προσοχη και ταξη". Ισως τοτε βρισκονταν "και καποιος με τσεπη" , ομως κατι τετοιο δεν φαινεται να υπαρχει,τουλάχιστον οχι ακομα.

      Διαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.