Από νίκη σε νίκη ο Ηρακλής Αστακού. 2 - 4 εκτός έδρας την Ομόνοια Κεχρινιάς.


Εύκολη νίκη στην έδρα της Ομόνοιας Κεχρινιάς με σκορ 2 - 4 πέτυχε ο Ηρακλής Αστακού και συνεχίζει αήττητος να οδηγεί την κούρσα της βαθμολογίας στον όμιλό του. Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα ο Ηρακλής έδειξε ποιος είναι το «αφεντικό» στο γήπεδο και με γκολ του Γιώργου Λαδά από τα αποδυτήρια, όπως λέμε, προηγήθηκε στο σκορ.
Στην επόμενη φάση, μετά από μια άτυχη στιγμή της άμυνας του Ηρακλή καθώς κόλλησε η μπάλα στο φυσικό χορτάρι του γηπέδου, ο επιθετικός της αντίπαλης ομάδας ισοφάρισε. Δεν πέρασαν λίγα λεπτά και ο Ηρακλής προηγήθηκε 2 - 1 με σουτ του Σωκράτη Τριάντη, βοηθούντος και του τερματοφύλακα της Κεχρινιάς, σκορ με το οποίο τελείωσε το ημίχρονο.
Στην επανάληψη ο Ηρακλής επικράτησε σε όλες τις γραμμές και με οργανωμένες επιθέσεις πέτυχε άλλα δύο γκολ με τον Γιώργο Κοτρότσο (το ένα με πέναλτι) και έφυγε νικητής από την Κεχρινιά με σκορ 4 - 2.
Για τον Ηρακλή έπαιξαν: Λιβάνης Βασίλης, Κουτσολάμπρος Δημήτρης, Λιβάνης Πάνος (Λιβάνης Βασίλης), Ταφάνι Πέρι, Γκάτσης Γιάννης, Αργύρης Αλέξης, Ξενάκης Αλέξης, Μπαρμπαρούσης Δημήτρης (Τζακώστας Σταύρος), Τριάντης Σωκράτης, Λαδάς Γιώργος, Κοτρότσος Γιώργος (Λίτσι Δημήτρης).

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ.

Την Τετάρτη 16/11/2016 στις 14.30 στο γήπεδο Αστακού θα γίνει ο αναβληθείς λόγω κακοκαιρίας αγώνας Κυπέλου Αιτωλοακαρνανίας μεταξύ του ΗΡΑΚΛΗ ΑΣΤΑΚΟΥ και της ΦΛΟΓΑΣ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ.
Επίσης το Δ.Σ. του ΗΡΑΚΛΗ υπενθυμίζει στους φίλους της ομάδας ότι είναι σε εξέλιξη λαχειοφόρος αγορά με πολύ καλά δώρα και η κλήρωση θα γίνει παρουσία όλων στον Αποκριάτικο χορό στις 25/02/2017. Οι λαχνοί κοστίζουν 2,5 ευρώ και μπορείτε να τους βρείτε σε όλα τα μέλη του Δ.Σ. του ΗΡΑΚΛΗ. Η ομάδα στηρίζεται στη βοήθεια όλων σας και ευελπιστούμε ότι θα ανταποκριθείτε στο κάλεσμα του Δ.Σ. Ευχαριστούμε.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.