Δελτίο τύπου για τις αθλητικές δραστηριότητες των ομάδων ποδοσφαίρου του Ηρακλή Αστακού στο παιδικό και στο Β' τοπικό πρωτάθλημα.


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΗΡΑΚΛΗ ΑΣΤΑΚΟΥ 
ΣΑΒΒΑΤΟ 28/01/2017 ΠΑΙΔΙΚΟ 
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ – Α.Ο. ΚΑΝΔΗΛΑΣ 3-1

Με ικανοποίηση παρακολουθήσαμε τα παιδιά του ΗΡΑΚΛΗ Αστακού και του Α.Ο. Κανδήλας να αγωνίζονται για τη νίκη και να μας αποζημιώνουν με την εμφάνισή τους. Οι δυο ομάδες έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο με πάθος και αγωνιστική συμπεριφορά αξιοζήλευτη. Η ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ Αστακού ήταν περισσότερο έτοιμη και πήρε τη νίκη με σκορ 3-1. Τα γκολ για τον ΗΡΑΚΛΗ πέτυχαν δύο ο Νίκος Παπαστάμος και ένα ο Γιάννης Κολλιάς και για τον Α.Ο. Κανδήλας ο Αλέξανδρος Οικονόμου.
Για τη συνέχεια, το παιδικό τμήμα του ΗΡΑΚΛΗ Αστακού ολοκλήρωσε με επιτυχία τους αγώνες του 4ου ομίλου και είναι πρώτο στη βαθμολογία. Θα αγωνιστεί με τις ομάδες ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ και ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ σε αγώνες play off.
Για τον ΗΡΑΚΛΗ Αστακού έπαιξαν: Κούγγελης Π., Σκουτέρης Χ., Βλαχοπάνος Χ., Στρατούλης Γ., Κυριάκος Γ., Νάκας Δ., Βλαχοπάνος Ι., Κολλιάς Ι., Σόμπολος Ι., Παπαστάμος Ν., Κουτρουμάνος Η., Δράκος Κ., Suli T.
Για τον Α.Ο. Κανδήλας έπαιξαν: Λυγκώνης Σ., Γρίβας Α., Λυγκώνης Α., Κεραμίδας Π., Λυγκώνης Θ., Σιδεράς Γ., Σακουφάκης Σ., Σιδεράς Ζ., Ζέππος Δ., Οικονόμου Α., Βασιλάκης Π., Κολιός Δ-Α., Γρίβας Α. 

ΚΥΡΙΑΚΗ 29/01/2017 Β΄ ΤΟΠΙΚΟ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ – ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ ΕΜΠΕΣΣΟΥ 1-0

Σε ένα πραγματικό ντέρμπι κορυφής εξελίχθηκε ο αγώνας μεταξύ του ΗΡΑΚΛΗ Αστακού και του ΙΔΟΜΕΝΕΑ Εμπεσσού που διεξήχθη στο γήπεδο του Αστακού. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ήθελε τη νίκη για να διατηρήσει το αήττητο στην κούρσα της ανόδου και ο ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ πάλεψε για τους τρεις βαθμούς με στόχο τη δεύτερη θέση και τη συμμετοχή του στα μπαράζ ανόδου. Το παιχνίδι κρίθηκε με γκολ του Βασίλη Λιβάνη στο 16΄ του αγώνα.
Στο πρώτο ημίχρονο ο ΗΡΑΚΛΗΣ είχε ευκαιρίες να πετύχει κι άλλα γκολ και να καθαρίσει το παιχνίδι, αλλά οι ποδοσφαιριστές του σπατάλησαν το χρόνο του πρώτου μέρους σε επιπόλαιες ενέργειες, ενώ ο ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ μπήκε στον αγώνα μουδιασμένα κι έδειξε από την αρχή να φοβάται το παιχνίδι με αποτέλεσμα να τελειώσει το πρώτο ημίχρονο χωρίς σημαντικές ευκαιρίες για γκολ.
Το δεύτερο ημίχρονο είχε περισσότερο πάθος και δύναμη και από τις δυο ομάδες. Η ομάδα του Εμπεσσού μπήκε στον αγώνα αποφασισμένη να πάρει κάτι θετικό, αλλά η αμυντική διάταξη του ΗΡΑΚΛΗ ήταν σε ετοιμότητα και δεν επέτρεψε στους επιθετικούς του ΙΔΟΜΕΝΕΑ να απειλήσουν την εστία του Αστακού. Στην κλασική ευκαιρία για την ομάδα του ΕΜΠΕΣΣΟΥ με τον Λαγοπάτη στα τελευταία λεπτά του αγώνα, ο τερματοφύλακας του ΗΡΑΚΛΗ είπε όχι και χάρισε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.
Για τον ΗΡΑΚΛΗ Αστακού έπαιξαν: (Μπότσιος Γ.), Ελευθεράτος Δ., Κουτσολάμπρος Δ., Τριάντης Σ., Γκάτσης Ι., Παπαζήσης Ι., Ταφάνι Π., Μπαρμπαρούσης Δ., Κοτρότσος Γ., Λιβάνης Π. (Τζακώστας Σ.), Λιβάνης Β. (Ξενάκης Α.), Λαδάς Γ. (Κοτρότσος Θ).
Για τον ΙΔΟΜΕΝΕΑ Εμπεσσού έπαιξαν: (Κολίδας Χ.), Μανιφάβας Ν., Αντωνίου Β., Τριφέρης Θ. (Ζήμος Θ.), Μακρής Λ., Ρεγκούτας Θ. (Τσιάκαλος Χ.), Μανιφάβας Ε., Καρακασίδης Π. (Κουσιορής Χ.), Καρακασίδης Β., Τσιάκαλος Ε., Μανιφάβας Σ., Λαγοπάτης Δ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.