Διαμαρτυρία συνδημοτών μας του τέως Δήμου Φυτειών για τα αυξημένα δημοτικά τέλη.


Κύριε Δήμαρχε Ερωτόκριτε Γαλούνη, κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, στις 16 Ιανουαρίου 2017 πήρατε απόφαση να αυξήσετε τα δημοτικά τέλη νερού, φωτισμού και καθαριότητας.
Σε μια εποχή που οι δημότες προσπαθούν να αντεπεξέλθουν στις καθημερινές δυσκολίες, εσείς αποφασίζετε αντί να σταθείτε αρωγός, να αυξήσετε τα δημοτικά τέλη ώστε να καλύψετε λάθη και παρατυπίες δικές σας, αλλά και των προηγούμενων Δημοτικών Αρχών.
Εμείς, σαν κίνηση πολιτών πρώην Δήμου Φυτειών, θέλουμε να δώσετε αναλυτικά στην δημοσιότητα, ώστε να γνωρίζουν όλοι, το κόστος που αναλογεί για ύδρευση, καθαριότητα και φωτισμό για τον πρώην Δήμο Φυτειών και τα αντίστοιχα ποσά που πρέπει κανονικά να εισπράττετε ώστε να πληρώσουμε αυτά που μας αντιστοιχούν, βάση Νόμου περί ανταποδοτικότητας.
Κατά το χρονικό διάστημα της δημαρχίας σας, απαξιώσατε τον πρώην Δήμο Φυτειών σε πολλά θέματα, όπως: Έργα, ΤΟΕΒ, Ιατρείο, Πλατεία, Σχολείο, ποσοστώσεις μαθητών, γήπεδο. Όχι μόνο εσείς αλλά και οι ίδιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι που εκλέχτηκαν από τον πρώην Δήμο Φυτειών, αυτοί που ψήφισαν την αύξηση των δημοτικών τελών, αλλά η μόνιμη κατοικία τους είναι εκτός Δήμου Ξηρομέρου.
Σαν κίνηση πολιτών πρώην Δήμου Φυτειών θα ακολουθήσουμε και την δικαστική οδό αν χρειαστεί και θα δίνουμε το παρόν παντού ώστε να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα μας.

Κίνηση Πολιτών Πρώην Δήμου Φυτειών

2 σχόλια:

  1. τα εχουμε πει , δημαρχος αστακου και μονο ο κυριος Γαλουνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσεις στις ΦΕΤΙΕΣ καλα θα κανετε να μην διαμαρτηρεστε. Ας μην τον ψηφιζαται ρην δευτερη κυριακη και του δωσαται την ΔΗΜΑΡΧΙΑ τωρα θα υποστηται ολλατα καλα ρης διοικησης ΓΑΛΟΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.