Σε πλήρη ανάπτυξη το εργοτάξιο της μεγάλης τουριστικής επένδυσης, του πεντάστερου ξενοδοχείου στον Μύτικα Αιτ/νίας (βίντεο, φωτογραφίες και μακέτες).


Σε πλήρη ανάπτυξη βρίσκεται το εργοτάξιο της υπό κατασκευή μεγάλης τουριστικής επένδυσης του πεντάστερου ξενοδοχείου στον Μύτικα Αιτ/νίας. Εμείς όποτε τυχαίνει να περνάμε από το σημείο, πάντα κοντοστεκόμαστε για να διαπιστώσουμε την πρόοδο των εργασιών.
Με μεγάλη χαρά διαπιστώνουμε ότι οι εργασίες προχωράν με καλό ρυθμό και το έργο ήδη αρχίζει να σχηματίζεται προς την τελική του μορφή και ελπίζουμε πολύ σύντομα, η μεγάλη τουριστική επένδυση στον Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας, ιδιοκτησίας «Αυδής Ξενοδοχειακή και Οικοτουριστική Ανώνυμη Εταιρεία», με τον διακριτικό τίτλο «Αίθων Α.Ε.», να είναι γεγονός.
Η συγκεκριμένη επένδυση, κατηγορίας πέντε αστέρων, θα περιλαμβάνει συνεδριακό κέντρο 450 θέσεων, 154 κλίνες, εστιατόρια, αναψυκτήρια κ.α. Αυτή την στιγμή είναι η μεγαλύτερη τουριστική επένδυση στην Αιτ/νία.
Αυτή είναι η ανάπτυξη που πρέπει στον τόπο μας. Ο τουρισμός. Η συγκεκριμένη μεγάλη επένδυση, σε συνδυασμό με την δημιουργία κάποιων βασικών υποδομών που μας λείπουν, θα δώσει το έναυσμα για την τουριστική ανάπτυξη του Μύτικα.
Βιολογικός καθαρισμός, ολοκλήρωση μαρίνας του Μύτικα, νέο Κ.Υ. Μύτικα, αξιοποίηση παραλίας μήκους 3,5 Km από όρια οικισμού Μύτικα μέχρι το Ξενοδοχείο «ΘΕΣΜΟΣ», νέο κτίριο Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου. Αν αυτά προχωρήσουν και ολοκληρωθούν τα αμέσως επόμενα χρόνια, μία άλλη ημέρα θα ξημερώσει για τον Μύτικα και όλη την Δ.Ε. Αλυζίας. Η ανάπτυξη του Μύτικα είναι αυτή που σαν φυσική συνέπεια θα παρασύρει και τα υπόλοιπα χωριά της Δ.Ε. Αλυζίας στην ανάπτυξη.
Εξυπακούεται ότι η Πολιτεία, με όλες της τις εκφάνσεις, θα πρέπει να σταθεί αρωγός και να βοηθήσει να προχωρήσουν γρήγορα αυτού του είδους οι επενδύσεις και όχι να βάζει προσχώματα και γραφειοκρατικά εμπόδια και αυτό δεν το λέμε τυχαία....



Φωτογραφία από κ. Σωτήρη Λάσκαρη.
Φωτογραφία από κ. Σωτήρη Λάσκαρη.



4 σχόλια:

  1. ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΝΕΓΑΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ
    ΜΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΩΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εάν υποθέσουμε ότι έτσι είναι ,
    δηλαδή γειτονικά και γύρω μεγάλων τουριστικών μονάδων αναπτύσονται και με μικρότερο οικονομικό ρίσκο μελλοντικά και άλλες μικρότερες τουριστικές μονάδες ,
    τότε εύκολα μπορούμε να συμπεράνουμε το πώς μπορεί να ξεκινήσει και η τουριστικη ανάπτυξη κατά μήκος όλης της παραλιακής ζώνης :
    Μύτικα - Αρχοντοχωρίου - Βασιλόπουλου - Αστακού.
    καλημέρα !
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τουλαχιστον να πουμε μια καλη κουβεντα και ηθικη συμπαρασταση στον Ανθρωπο που αυτους τους δυσκολους καιρους κανει την υπερβαση...
    κοντρα στη μιζερια και στη μικροψυχια καποιων που εχουν τη
    νοοτροπια...να ψοφιση η κατσικα του γειτονα.
    Σε αλλο σχολιο εγραψα για τη μαγικη διαδρομη Αστακος-Μυτικας-
    Παλαιρος...και για τον Παραδεισο μας μαζι με τα Νησια Καλαμο
    -Καστο.Η αναπτυξη ειναι θεμα χρονου για ολοκληρη τη περιοχη.
    Με συνεργασια ολων των φορεων...θα ΠΑΜΕ μπροστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θερμά συγχαρητήρια στον κο. Αυδή για την προσπάθεια καθώς και στον κο. Λυγκώνη (THESMOS) για τις προσπάθειες που κάνουν.
    Πραγματικά μέσα σε ένα εχθρικό για τις επενδύσεις κλίμα, βλέπουν το μέλλον και οραματίζονται το αύριο με αισιοδοξία.
    Όλοι μαζί τους για να ξεκολλήσει ο τόπος από τον βούρκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.