Τα ηχογραφημένα πρακτικά της συζήτησης που έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 22.5.2017.


Το Blog μας σεβόμενο τους δημότες, κάτι που δεν κάνει ο Δήμος Ξηρομέρου και η πλειοψηφούσα παράταξη «Δυνατό Ξηρόμερο - Πρώτα ο πολίτης(!!!!)» που διοικεί τον Δήμο, αναρτά τα ηχογραφημένα πρακτικά της συζήτησης του Δημοτικού Συμβουλίου που έγινε την Δευτέρα 22.5.2017.
Τα ηχογραφημένα πρακτικά τα κόψαμε με χρονική σειρά και τα χωρίσαμε ανάλογα με τα θέματα συζήτησης χωρίς να αποκρύψουμε ούτε ένα δευτερόλεπτο της συζήτησης.

Ακολουθούν τα ηχητικά πρακτικά στα κάτωθι θέματα:
ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ. Ηλεκτρονικό σύστημα απ' ευθείας αναθέσεων, ύδρευση, ρύθμιση οφειλών δημοτικών τελών, δρόμος Κουβαράς - Μπαμπίνη, δρόμος Μπαμπίνη - Αγ. Γεώργιος, μισθώσεις παραλιών, σφαγεία. Ακούστε το ηχητικό εδώ.
1. ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΟΙΚ. ΕΤΟΥΣ 2017. Γίνεται αντιλογισμός πιστώσεων για υπηρεσίες καθαριότητας, γιατί πλέον έχουμε εργαζόμενους στη καθαριότητα (οκτάμηνα). Το ερώτημα εύλογο. Γιατί αυτό δεν γίνεται σε όλες τις πιστώσεις καθαριότητας του Δήμου και των Νομικών Προσώπων; Γιατί χιλιάρικα ευρώ για απ' ευθείας αναθέσεις καθαριότητας; Υπάρχει κανένας να απαντήσει σε αυτό το εύλογο ερώτημα; Κανένας δημοτικός σύμβουλος να ρωτήσει αυτό το τόσο απλό δεν βρέθηκε; Ακούστε το ηχητικό εδώ.
2. ΕΓΚΡΙΣΗ ΣΥΝΑΨΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΠΗΓΕΣ ‘ΛΑΜΠΡΑ’ ΕΩΣ ΤΟ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟ ΔΚ ΑΣΤΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑ Ιβ: 3+800-7+0,45 ΚΑΙ ΤΜΗΜΑ ΙΙ: 7+0,45-8+514» (ΤΜΗΜΑ ΚΟΜΒΟΣ ΠΛΑΤΥΓΙΑΛΙΟΥ – Ι.Κ. ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ). Ακούστε το ηχητικό εδώ.
3. ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΤΡΟΠΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΠΗΓΕΣ ‘ΛΑΜΠΡΑ’ ΕΩΣ ΤΟ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟ ΔΚ ΑΣΤΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑ Ιβ: 3+800-7+0,45 ΚΑΙ ΤΜΗΜΑ ΙΙ: 7+0,45-8+514» (ΤΜΗΜΑ ΚΟΜΒΟΣ ΠΛΑΤΥΓΙΑΛΙΟΥ –Ι.Κ. ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ). Ακούστε το ηχητικό εδώ.
4. ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΤΡΟΠΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ». Ακούστε το ηχητικό εδώ.
5. ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΤΡΟΠΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΝΕΟΥ ΒΑΡΝΑΚΑ – ΠΑΛΑΙΟΥ ΒΑΡΝΑΚΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΛΟΓΩ ΚΑΘΙΖΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ». Ακούστε το ηχητικό εδώ.
6. ΕΓΚΡΙΣΗ ΣΥΝΑΨΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ 6η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΥΠΕ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΤΕΓΗΣ ΤΟΥ ΠΕΔΥ - ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΑΣΤΑΚΟΥ». Ακούστε το ηχητικό εδώ.
7. ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΜΕΑ ΕΚΑΒ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ. Ο Δήμαρχος απορρίπτει κατηγορηματικά και πολύ έντονα την πρόταση του κ. Παναγιώτη Στάϊκου για αγορά ασθενοφόρου εκ μέρους του Δήμου, μιλώντας για πρόταση αγοράς σαράβαλου ασθενοφόρου να μεταφέρουμε τους ασθενείς σαν ζώα. Ακούστε το ηχητικό εδώ.
8. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΟΣΟΥ ΓΙΑ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΥΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΟΙΚ. ΕΤΟΥΣ 2017. Ακούστε το ηχητικό εδώ.
9. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΟΣΟΥ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΔΡΑΣΕΩΝ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΤΟΥΣ 2017. Ακούστε το ηχητικό εδώ.
10. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΟΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΕΤΟΥΣ 2017 (Β ΚΑΤΑΝΟΜΗ). Ακούστε το ηχητικό εδώ.
11. ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ COSMOTE - ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΕΣ Α.Ε. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Σ/Β ΑΣΤΑΚΟΣ – Χ(2122) ΣΤΗ ΘΕΣΗ ‘ΚΑΚΟΜΑΛΙ’ Δ.Κ. ΑΣΤΑΚΟΥ. Ακούστε το ηχητικό εδώ.
12. ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΡΙΒΙΟΥ Δ.Ε. ΦΥΤΕΙΩΝ». Ακούστε το ηχητικό εδώ.
13. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΘ. 118/2015 ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ ΠΕΡΙ ‘ΟΡΙΣΜΟΣ ΜΕΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ». Ακούστε το ηχητικό εδώ.
14. ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ – ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ‘ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΔΕ ΦΥΤΕΙΩΝ ’. Ακούστε το ηχητικό εδώ.
15. ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΟΣΩΝ ΑΠΟ ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΣ ΤΕΛΟΥΣ Κ.Ο.Κ. Ακούστε το ηχητικό εδώ.
16. ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΕΚΤΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ Τ.Κ. ΜΥΤΙΚΑ. Ακούστε το ηχητικό εδώ.
17. ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΕΚΤΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ Τ.Κ. ΒΛΥΖΙΑΝΩΝ. Ακούστε το ηχητικό εδώ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.