Πρόγραμμα παραστάσεων 31ου Φεστιβάλ αρχαίου θεάτρου Οινιαδών.


Στο Αρχαίο Θέατρο Οινιαδών θα πραγματοποιηθούν από τις 9 Ιουλίου 2017 μέχρι και τις 9 Αυγούστου 2017, τρεις παραστάσεις αρχαίας τραγωδίας, μία παράσταση αρχαίας κωμωδίας και μία μουσική παράσταση. Και οι πέντε παραστάσεις είναι ποιοτικά επιλεγμένες και θα ικανοποιήσουν το θεατρόφιλο και μουσικόφιλο κοινό.
Να επισημάνουμε την παράσταση, που θα δώσει το θεατρικό τμήμα του Πανεπιστημίου του Κάνσας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, παρουσιάζοντας την τραγωδία του Σοφοκλή «Αντιγόνη».
Η οργάνωση του Φεστιβάλ Αρχαίου Θεάτρου Οινιαδών πραγματοποιείται από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ.

1. 9 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017: Μουσική παράσταση: Μάριος Φραγκούλης με την Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων ΣΑΩ Νεοχωρίου.
2. 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017: Θεατρική παράσταση: «Ιφιγένεια εν Αυλίδι» του Ευριπίδη. Σκηνοθεσία: Αιμίλιος Χειλάκης, Μανώλης Δούνιας. Πρωταγωνιστούν: Αιμίλιος Χειλάκης, Αθηνά Μαξίμου, Λένα Παπαληγούρα.
3. 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017: Θεατρική παράσταση: «Αντιγόνη» του Σοφοκλή. Θεατρική ομάδα από το Πανεπιστήμιο του ΚΑΝΣΑΣ. Πρωταγωνιστούν: Φοιτητές του Πανεπιστημίου του Κάνσας.
4. 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017: Θεατρική παράσταση: «Οιδίπους επί κολωνώ» του Σοφοκλή. Σκηνοθεσία: Σταύρος Σ. Τσακίρης. Πρωταγωνιστούν: Κώστας Καζάκος, Δημήτρης Λιγνάδης, Κόρα Καρβούνη, Τζέννυ Κόλλια.
5. 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017: Θεατρική Παράσταση: «Λυσιστράτη» του Αριστοφάνη. Σκηνοθεσία: Γιάννης Μπέζος. Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Μπέζος, Πέτρος Φιλιππίδης, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Ναταλία Τσαλίκη.

Εμείς σας προτείνουμε να προσπαθήσετε να παραβρεθείτε στο Φεστιβάλ, έστω και σε μία παράσταση. Στη πολιτιστική ξηρασία που επικρατεί στη περιοχή μας, το Φεστιβάλ Οινιαδών αποτελεί μία όαση με τις πολύ ποιοτικές παραστάσεις που ανεβάζει. Καλή επιτυχία στους διοργανωτές.

1 σχόλιο:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.