Πρόσκληση για σύγκληση απολογιστικής Γενικής Συνέλευσης ΠΑΝ.ΣΥ.


Αθήνα 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Προς
Α) Καταστατικούς Αντιπροσώπους (μέλη κεντρικών &εποπτικών συμβουλίων ομοσπονδιών - μελών).
Β) Αιρετούς Αντιπροσώπους Ομοσπονδιών.

ΘΕΜΑ: ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΕΤΗΣΙΑΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ.

Το Κεντρικό Συμβούλιο της Παναιτωλοακαρνανικής Συνομοσπονδίας σας καλεί στην ετήσια Απολογιστική Γενική Συνέλευση (σύμφωνα με τα άρθρα του καταστατικού) που θα γίνει την Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017 και ώρα 06:00 μ.μ. στα γραφεία της ΠΑΝΣΥ, Πατησίων 5 (4ος Όροφος Μέγαρο Τρικούπη) στην Αθήνα.
Η Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία εάν παρίσταται το 1/3 των αντιπροσώπων των Ομοσπονδιών- μελών της ΠΑΝΣΥ. Στην Γενική Συνέλευση συμμετέχουν ως αντιπρόσωποι τα μέλη των Κεντρικών και Εποπτικών Συμβουλίων και οι αιρετοί Αντιπρόσωποι των Ομοσπονδιών – μελών. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γ.Σ. θα επαναληφθεί την Δευτέρα 03 Ιουλίου 2017 την ίδια ώρα ,στο ίδιο μέρος, χωρίς άλλη ενημέρωση και θα βρίσκεται σε απαρτία ανεξάρτητα με τον αριθμό των παρόντων αντιπροσώπων. Οι ομοσπονδίες για να μπορούν να συμμετάσχουν στην συνέλευση πρέπει να είναι ταμειακώς εντάξει με τις συνδρομές έτους.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ.
• Εκλογή Προεδρείου Γ.Σ. 
• Διοικητικός απολογισμός –έκθεση πεπραγμένων.
• Οικονομικός απολογισμός - έκθεση πεπραγμένων.
• Έκθεση εποπτικού συμβουλίου.
• Κριτική – απόψεις επι των πεπραγμένων.
• Έγκριση – ψήφιση των πεπραγμένων από την Γ.Σ.
• Τοποθετήσεις – προτάσεις για την λειτουργία και τις μελλοντικές δράσεις της ΠΑΝ.ΣΥ.
• Έγκριση ψηφίσματος θέσεων για θέματα –προβλήματα του Νομού μας.

Θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης μπορούν να συζητηθούν με αίτηση δυο Ομοσπονδιών - μελών προς το Κ.Σ. τρεις τουλάχιστον ημέρες πριν την συνεδρίαση με την υποχρέωση να γνωστοποιηθούν και στις άλλες Ομοσπονδίες.
(Στους αντιπροσώπους ταχυδρομηθήκαν οι προσκλήσεις για την συνέλευση)

Για το Κ.Σ.

Ο Πρόεδρος                      Η Γεν. Γραμματέας

Παναγιώτης Χολής                 Ευαγγελία Μπαμπάτσικου

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.