Να που πάνε τα λεφτά και το πάρτι (όχι μασκέ, απροκάλυπτα) καλά κρατά. Αυτά είναι λεφτά!!!! Και μετά θα κάθεσεεεεεε (Μίμης Φωτόπουλος)!!!!!


Του κ. Παναγιώτη Στάικου.

Εγώ παρουσιάζω στοιχεία και αριθμούς για της κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος, με την υπογραφή μου, μέσα από την ΔΙΑΥΓΕΙΑ και όχι με ανώνυμες συκοφαντικές επιστολές, όπως έγινε από κάποιους προς το πρόσωπό μου.
Ας κρατήσουν οι χοροί στις μεγάλες σπατάλες.!!! Τελικά πολύ καθαρισμός πέφτει στον Δήμο μας: Τύφλα να έχει το πριγκιπάτο του Μονακό.!!!!!!




Και τελικά για καθαρισμούς Δασυλλίων και τα σχετικά, χωρίς να πατήσει άνθρωπος σε Δασύλλιο 67.844,48 ευρώ!!!
Όταν στην θητεία μου ως Δημάρχου Αστακού, έγινε ο καθαρισμός του Δασυλλίου Στρογγυλοβουνίου, ύστερα από αίτημα του Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου και της Προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου και τα μηχανήματα δούλευαν για ένα μήνα με 5.000 ευρώ και πήρε όλο το Χωριό ξύλα και μπορούν να το διαβεβαιώσουν όλοι οι κάτοικοι και δεν θα βρεθεί ούτε ένας να το αμφισβητήσει.!!!! 
Και εκτός από τις 76.000 ευρώ για τον καθαρισμό των Νεκροταφείων, που είχα παρουσιάσει πρόσφατα, υπάρχουν και αρκετά ακόμη.
Έτσι το συνολικό ποσόν που έχει ανατεθεί στους (5) πέντε προαναφερθέντες ξεπερνά τα 946 χιλιάδες ευρώ (μήπως έχει κανένας αντίρρηση και είμαι τελικά εγώ συκοφάντης; Όποιος έχει αντίρρηση να το πει τώρα και να πάω εγώ κατηγορούμενος για συκοφαντική δυσφήμιση).!!!! 

Αναλυτικά:
  • Ο κύριος Αντώνης Αναγνωστόπουλος 204.000 ευρώ.!!!!
  • Ο κύριος Ιωάννης Γιαννούλης 207.000 ευρώ.!!!!
  • Ο κύριος Σπυρίδων Καλογιάννης 86.000 ευρώ.!!!!
  • Ο κύριος Γεράσιμος Μακρυγιάννης 100.000 ευρώ.!!!!
  • Ο κύριος Γρηγόριος Κελεπούρης 149.000 ευρώ.!!!!
And the winner (με διαφορά στήθους) is my dear friend John Giannoylis (207-204).!!!!! (Ο οποίος τελικά είναι και μεγάλο θύμα, αφού έχει τον γιο του να δουλεύει φύλακας για 600 ευρώ το μήνα, όπως μου είπε.!!!)
Όσο για αυτή την ανώνυμη επιστολή που είχε σταλεί προς τις τοπικές εφημερίδες, τα Blogs και τον Εισαγγελέα Μεσολογγίου, ο οποίος ήταν υποχρεωμένος να την πάει στο ακροατήριο, έκανε την εξής ερώτηση: Καλά, αναφέρεται εδώ ότι ο κατηγορούμενος κύριος Στάικος, ήταν στο Δημαρχείο για αρκετή ώρα με καραμπίνες και υπήρχαν εκεί πολλοί άνθρωποι, και δεν βρέθηκε ένας από αυτούς με ένα κινητό να τραβήξει μια φωτογραφία;
Και μετά τις καταθέσεις των μαρτύρων κατηγορίας, αθώος ο κατηγορούμενος Στάικος.!!!!!
Όμως ανεδείχθη ένοχος εκείνος, ο οποίος είχε στείλει την ανώνυμη κατηγορία, αφού το κορίτσι αυτό πίστευε ότι είναι έξυπνη, αλλά φέρθηκε βλακωδώς, δείχνοντας τον πραγματικό δείκτη νοημοσύνης της και άφησε το ηλεκτρονικό της ίχνος (που έδειχνε από ποιανού υπολογιστή είχαν σταλεί τα e-mails στα Blogs, στις τοπικές εφημερίδες και στην εισαγγελία) και έτσι την κάνανε τσακωτή κάποιοι πραγματικά έξυπνοι, η οποία είναι κόρη τοπικού πολιτικού προσώπου της περιοχής, ο οποίος έπεσε αρκετά χαμηλά με αυτή την πράξη του, να εμπλέξει το παιδί του σε αυτή την ποταπή - άνανδρη πράξη, να την βάλει να γράψει και να στείλει από τον υπολογιστή της αυτή την ανώνυμη καταγγελία.
Εμένα πάντως αν τολμούσα να πω στην κόρη μου να ζητήσω κάτι τέτοιο, δεν θα μου αρνιόταν απλά, αλλά αν επέμενα θα με έφτυνε, αφού έχει μεγαλώσει με άλλες αρχές και αξίες και δεν είναι αξίες για την κόρη μου οι μεταξωτές τουαλέτες και τα κόκκινα σατέν, που τραγουδάει με μοναδικό τρόπο ο Μητροπάνος.
Πάντως εάν ήθελα μετά την αθώωση μου, μπορούσα να τους ξεσκίσω δικαστικά με αγωγές και να πάρω και καμιά 50ριά χιλιάδες ευρώ ως αποζημίωση, αφού διαθέτουν και τεράστια ακίνητη περιουσία.
Επειδή δεν θέλω να στιγματίσω την ζωή ενός νέου κοριτσιού, το οποίο φέρθηκε ανόητα (ήταν όμως πάνω από 18 χρονών και ως εκ τούτου ενήλικη και υπεύθυνη των πράξεων της), θα δείξω την μεγαλοψυχία που πρέπει να έχει ο πραγματικός άρχοντας, (η προθεσμία για τις αγωγές ισχύει ακόμη) ελπίζοντας να μην προκληθώ με κτυπήματα κάτω από την μέση, γιατί τότε δεν θα είμαι ο λαγός (που ανοήτως λένε κάποιοι, ότι ο Στάικος δεν θα κατέβει στις εκλογές, γιατί παίζει τον ρόλο του λαγού για κάποιους άλλους, αλλά η αγριεμένη αρκούδα που στο πέρασμά της κατασπαράζει ζωντανά δυστυχισμένα πλάσματα, αλλά και ψοφίμια.!!!!)
Δεν θέλω να παρουσιάσω το όνομα της και ελπίζω να συγκρατηθώ μέχρι το τέλος.!!! 
Και μιας και μιλήσαμε για χορούς και σατέν, επιτρέψτε μου να αφιερώσω στους φίλους μου τα δύο αγαπημένα μου τραγούδια:
Ας κρατήσουν οι χοροί του Σαββόπουλου και τα Λαδάδικα του Μητροπάνου (με τον ύμνο στην …..).!!!
Όσο για την φωτογραφία μου ως Τσέλιγκα Γιδοβοσκού - Χασάπη, επάνω στην πανέμορφη BMW της Μελίνας μου,  με όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα, θα είναι η εμφάνιση μου στο καρναβάλι (αν είμαι καλά), αφού πριν γίνω γιατρός έχω κάνει και τον Χασάπη και τον Γιδοβοσκό (και είμαι πολύ υπερήφανος γι αυτό) και με αυτό τον τρόπο, αυτοσαρκαζόμενος θα δώσω και το ηχηρό ράπισμα σε ανίκανους, που σπαταλούν το δημόσιο χρήμα, αλλά και σε συκοφάντες, οι οποίοι στείλανε την ανώνυμη καταγγελία (αλλά την τσακώσανε την άσχετη από υπολογιστές σε εφημερίδα και Blogs του Αγρινίου, για να αναπαραχθεί και από άλλα Blogs).


Αληθεύει ότι στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, η κυρία Κουμανδράκη είπε σε κάποιους πως δεν φοράνε πανταλόνια ή είναι ράδιο αρβύλα;;;;;

Υ.Γ.: Επισυνάπτω την ανώνυμη καταγγελία της ευυπόληπτης δεσποινίδας, η οποία αφού την έχουμε κάνει τσακωτή με την προβιά στην πλάτη, δεν φαντάζομαι ναι αισθάνεται υπερήφανη τόσο για τον εαυτό της, όσο και για τον πατέρα της.
Άρα δεν είναι τυχαία η επιλογή μου, να είμαι ως τσέλιγκας με τις καραμπίνες στο καρναβάλι.!!!
Είναι ένα ηχηρό ράπισμα .!!!
Όσοι φοράνε παντελόνια αυτά τα κάνουν επώνυμα.!!!
Είναι αυτό που λέει ο λαός μας, αργώ αλλά δεν ξεχνώ και παίρνω το «αίμα μου» πίσω.!!!

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ. 

Αγαπητό μπλοκ.
Με μεγάλη μας λύπη και έκπληξη διαπιστώνουμε ότι μέχρι αυτή τη στιγμή Τέταρτη 29/01 και ώρα 20.00 δεν έχετε αναφέρει απολύτως τίποτα για τα σοβαρά, τραγικά και επικίνδυνα γεγονότα που συνέβησαν χθες και σήμερα μπροστά στο Δημαρχείο Ξηρομέρου στον Αστακό, μεταξύ του πρώην Δημάρχου Αστακού κ. Παναγιώτη Στάικου και της Αντιδημάρχου κ. Κων/νας Κουμανδρακη Σαμαρά. Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι αυτό γίνεται συνειδητά προκειμένου να αποκρύψετε τα παρακάτω γεγονότα. Είναι απορίας άξιο πως διάφορα μπλογκς του Αγρινίου αναφέρονται στο θέμα κι εσείς σαν τοπικό μπλογκ δεν έχετε ακόμη αναφέρει απολύτως τίποτα. Επειδή τα γεγονότα αυτά είναι πρωτόγνωρα για τη φιλήσυχη περιοχή μας, επιθυμούμε με την επιστολή μας αυτή να σας ενημερώσουμε λεπτομερώς και μέσω του μπλογκ σας να ενημερωθούν οι πολίτες του Ξηρομέρου. 

Τα γεγονότα έχουν ως εξής:
Χθες το βράδυ μεταξύ του κ. Στάικου και της κ. Κουμανδράκη Σαμαρά υπήρξε έντονη διαφωνία σχετικά με το ποιος θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Όπως ο ίδιος ο κ. Στάικος έλεγε σήμερα, η κ. Σαμαρά τον πίεζε να μην θέσει υποψηφιότητα για Δήμαρχος Ξηρομέρου, γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα του βγάλει όλα τα σκάνδαλα στη φόρα και θα τον κλείσει φυλακή. Τον απειλούσε, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, για ένα μηχάνημα υπερήχων που έχει στο ιατρείο του, δηλώνοντας ότι δεν είναι δικό του κι ανήκει στο Κέντρο Υγείας Αστακού, ότι θα του φέρει το ΣΔΟΕ να του κάνει έλεγχο στα περιουσιακά του στοιχεία καθώς και στα οικονομικά του Δήμου της περασμένης τετραετίας. Ο κ. Στάικος, ύστερα από τον παραπάνω εκβιασμό, σαν ταύρος πήγε έξω από το σπίτι της κ. Σαμαρά, φωνάζοντας δυνατά ότι θα την σκοτώσει. Στη συνέχεια, όπως ο ίδιος έλεγε το πρωί, γέμισε τις δυο καραμπίνες που κατέχει κι απειλούσε να τη σκοτώσει. Όλα αυτά έγιναν χθες το βράδυ. Σήμερα το πρωί, ο κ. Στάικος παίρνοντας μαζί του δυο του όπλα, μια καραμπίνα κι ένα κυνηγετικό, πήγε έξω από το Δημαρχείο και συγκεκριμένα στο καφενείο του κ. Τσάκλα Αντρέα. Παρουσία είκοσι και πλέον ατόμων σε έξαλλη κατάσταση όπλισε τα όπλα και φώναζε δυνατά βρίζοντας και απειλώντας την κ. Σαμαρά και λέγοντας ότι όταν έρθει στο Δημαρχείο θα τη σκοτώσει. Μάταια προσπαθούσαν οι πελάτες του καφενείου να τον συγκρατήσουν και να τον ηρεμήσουν. Στην περιοχή επικράτησε μεγάλος φόβος. Στο προσωπικό του Δήμου υπήρξε πανικός. Ο κ. Στάικος έμεινε εκεί με τα όπλα στο χέρι περιμένοντας την κ. Σαμαρά για τέσσερις περίπου ώρες. Η κ. Σαμαρά δεν εμφανίστηκε στο Δημαρχείο. Αργά το μεσημέρι και με την παρέμβαση και την έκλυση πολλών Δημοτών ο κ. Στάικος αποχώρησε από το Δημαρχείο έχοντας στα χέρια τα δυο του όπλα. 
Θέλουμε να επισημάνουμε το γεγονός ότι η αστυνομία της περιοχής δεν παρενέβη, κάτι που προκαλεί μεγάλο προβληματισμό. 
Όντας παρόντες στα γεγονότα, διαπιστώσαμε ότι ούτε η κ. Σαμαρά ούτε κανένας άλλος από τη Δημοτική Αρχή πήγε στο Δημαρχείο. Δεν γνωρίζουμε μέχρι αυτή τη στιγμή τι έχει γίνει. Επειδή όμως με μεγάλη λύπη μας διαπιστώνουμε ότι τα τραγικά αυτά γεγονότα δεν αναφέρονται στο μπλογκ σας, σας τα αποστέλλουμε εμείς οι παρόντες στα γεγονότα δημότες του Δήμου Ξηρομέρου και καλούμε το μπλογκ σας να αναρτήσει αμέσως την επιστολή αυτή για να ενημερωθούν πλήρως οι κάτοικοι του Δήμου Ξηρομέρου. Σας κάνουμε γνωστό ότι το μπλογκ http://www.sinidisi.gr/ αναφέρεται στα παραπάνω γεγονότα και το θέμα αυτό θα είναι αύριο πρωτοσέλιδο στην ημερησία εφημερίδα Αγρινίου ‘Συνείδηση’. Εκτιμάμε ότι είναι λάθος να μην αναρτηθεί στα μπλογκ του Ξηρομέρου. 

ΦΙΛΟΝΟΜΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

Σας ενημερώνουμε ότι την επιστολή μας αυτή την έχουμε αποστείλει και στον αρμόδιο εισαγγελέα για περαιτέρω έρευνα. 

Αστακός 15/2/2018

Παναγιώτης Στάικος 

Πρώην Δήμαρχος Αστακού




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.