Ενημέρωση σχετικά με την στελέχωση με αγροτικό γιατρό του Π.Ι. Καλάμου Λευκάδας.


Ως γνωστό, στην τελευταία προκήρυξη των αγροτικών ιατρών, δεν καλύφθηκε η θέση του αγροτικού ιατρού του Π.Ι. Καλάμου Λευκάδας. Στον Κάλαμο υπηρετούσε στρατιωτικός ιατρός, η θητεία του οποίου έληξε 9 Σεπτεμβρίου, αλλά ο ίδιος ζήτησε παράταση της παραμονής του στο Π.Ι. Καλάμου, δηλαδή να συνεχίσει ως πολίτης στον Κάλαμο μέχρι τέλη Φεβρουαρίου, ώστε να ολοκληρώσει το αγροτικό του, κάτι το οποίο και έγινε.
Με το που έφτασε ο Φεβρουάριος όμως, δημιουργήθηκε πάλι πρόβλημα. Σε αυτό το σημείο σας κοινοποιούμε την ενημέρωση που έδωσε για το θέμα με σχετικό του σημερινό ποστάρισμα στο Facebook, ο Αντιδήμαρχος Καλάμου κ. Οδυσσέας Γιαννιώτης.
Αναγνώσατε τι ανακοίνωσε:
«Από Τρίτη 6 Μάρτη και σε πενθήμερη βάση, το Ιατρείο Καλάμου θα καλύπτεται από ιατρό του Κέντρου Υγείας Βασιλικής, μέχρι οριστικής κάλυψης της θέσης από στρατιωτικό ιατρό.
Επίσης, ύστερα από επικοινωνία εχθές με το Υπουργείο Άμυνας, επιβεβαιώθηκε η διαθεσιμότητα και το ενδιαφέρον για το ιατρείο μας, οι διαδικασίες όμως πήραν μικρή παράταση λόγω ανασχηματισμού και ανακατατάξεων στο Υπουργείο».
Άρα λοιπόν σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο, οδεύουμε και πάλι στην λύση του στρατιωτικού ιατρού η οποία από προφορικές μας συζητήσεις με κατοίκους του Καλάμου, πληροφορούμαστε ότι λειτούργησε αρκετά καλά.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.