Σύλλογος Γυναικών Μύτικα: Διήμερη εκδρομή στην Τήνο 19 και 20 Μαΐου.


ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Η ανάρτηση θα βρίσκεται και μόνιμη αναρτημένη στην ενότητα ''Χρήσιμα''.
--------------

1η μέρα: Συγκέντρωση ξημερώνοντας Σαββάτο 02:15 στην εκκλησία του Μύτικα τον Άγιο Νικόλα και ξεκίνημα για το λιμάνι της Ραφήνας. Αναχώρηση και επιβίβαση Σάββατο πρωί 07:40, από το λιμάνι της Ραφήνας με ταχύπλοο και μετά από ένα ευχάριστο θαλασσινό ταξίδι φθάνουμε 09:30 στο Ιερό νησί των Κυκλάδων, την Τήνο.
Μετάβαση για σύντομο προσκύνημα στην Παναγία της Τήνου και τακτοποίηση στο Ξενοδοχείο. Ξεκούραση και το απόγευμα θα επισκεφθούμε την μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας (της Κυρίας των Αγγέλων), το οποίο ιδρύθηκε τον 10ο ή 11ο αι. και αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα μοναστήρια του Ελλαδικού χώρου. Στην μονή αυτή ασκήτευσε η Αγία Πελαγία, το όραμα της οποίας οδήγησε στην εύρεση της Ιερής Εικόνας της Παναγίας στις 30 Ιανουαρίου 1823. Επιστροφή στη χώρα και ελεύθερος χρόνος για βόλτα στα γραφικά σοκάκια. διανυκτέρευση.
2η μέρα: Ξύπνημα και ώρα 08:30 μετάβαση για να παρακολουθήσουμε τη Θεία Λειτουργία στο Μεγαλοπρεπή Ναό της Παναγίας μέχρι 10:00. Στη συνέχεια γύρος του νησιού που θα μας δώσει τη δυνατότητα για επίσκεψη και καφέ στο χωριό Πύργος, ένα από τα ωραιότερα χωριά της Τήνου, που γοητεύει με τις μοναδικές μαρμάρινες δημιουργίες των ντόπιων καλλιτεχνών (μαρμαρόστρωτοι δρόμοι, τέμπλα και άμβωνες στις εκκλησίες, θυρώματα και υπέρθυρα, κρήνες, επιτύμβια μνημεία κ.ά.), που έχουν στολίσει με μεράκι κάθε γωνιά του. Επιστροφή στη χώρα, για περίπατο στα γραφικά δρομάκια της πόλης, ψώνια αναμνηστικών, μεσημεριανό φαγητό. Επιβίβαση στο καράβι 17:00, αποβίβαση στο λιμάνι της Ραφήνας 21:00 και επιστροφή στο Μύτικα.

Τιμή κατ' άτομο 105 €.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ:
- Μεταφορά με υπερυψωμένο κλιματιζόμενο πούλμαν.
- Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ραφήνα - Τήνος με ταχύπλοο & Τήνος - Ραφήνα με συμβατικό.
- Διαμονή σε ξενοδοχείο με πρωινό στην Τήνο.
- Επίσημος ξεναγός.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.