Δήμαρχος Ξηρομέρου: Μην αναλύεις τις πέτρες... Ακούστε και γελάστε δωρεάν... (ηχητικό).

Φωτογραφία από το xiromeronews.gr που ανάδειξε το θέμα.
Σήμερα θα αναφερθούμε σε ένα θέμα από το πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε στις 27.4.2018 και μας έκανε μεγάλη εντύπωση. Στις Φυτείες είναι υπό κατασκευή η κεντρική πλατεία και ο τέως Δήμαρχος Φυτειών και νυν δημοτικός σύμβουλος της «Συμπολιτείας Ξηρομεριτών» κ. Παναγιώτης Τζαχρήστας, διαπιστώνει ότι δεν τηρείται η μελέτη κατασκευής, όσον αφορά το είδος της πέτρας που χρησιμοποιείται για την πλατεία και έχει κάνει εγγράφως ένσταση.
Το θέμα είναι η απάντηση του κ. Δημάρχου, που είναι για γέλια και για κλάματα και είναι να αναρωτιέσαι ποιοι άνθρωποι, με ποια φιλοσοφία και κουλτούρα κυβερνούν αυτόν τον Δήμο. Τι λέει; «Αναλύουμε τις πέτρες τώρα... πήγε ο άλλος τώρα και ανάλυσε τις πέτρες..., έχει εμμονές ο κ. Τζαχρήστας..., να πάμε να φέρουμε τις πέτρες που αρέσουν στον κ. Τζαχρήστα...., όταν γίνει Δήμαρχος ο κ. Τζαχρήστας, να πάει να βγάλει τις πέτρες που έβαλε ο Γαζέτας και να βάλει τις δικές του που του αρέσουν....»
Απίστευτα πράγματα!!! Η απαίτηση τήρησης της μελέτης είναι εμμονή και ασόβαρα πράγματα!!! Δηλαδή ο κ. Δήμαρχος στο σπίτι του άμα παραγγείλει πέτρα ακανόνιστη δαπέδου και του έρθει τετραγωνισμένη ή κυβόλιθοι, θα πει έλα μωρέ δεν έγινε και κάτι!!! Εμείς πιστεύουμε ότι θα απαιτήσει να έρθει η σωστή πέτρα.
Δήμαρχοι σοβαροί και υπεύθυνοι, με Δ κεφαλαίο, αν δεν τηρούταν η μελέτη, θα απαιτούσαν να το ξηλώσει όλο και να βάλει την προβλεπόμενη από την μελέτη πέτρα. Δεν είναι η πέτρα που αρέσει στον Τζαχρήστα, αλλά η πέτρα που προβλέπει η μελέτη. Μιλάμε για την κεντρική πλατεία ενός μεγάλου χωριού που θα μείνει για τα επόμενα πολλά χρόνια, σημείο αναφοράς και συνάντησης των κατοίκων του χωριού. Σε εμάς είναι όλα άρπα κόλλα και αυτή είναι η λειτουργία του Δήμου σε όλα τα επίπεδα, με τον επικεφαλής να δίνει το γενικό πρόσταγμα.
Για γέλια το όλο σκηνικό...
Προς επιβεβαίωση των λεγομένων μας, ακούστε το ηχητικό εδώ και γελάστε δωρεάν....

4 σχόλια:

  1. Φιλτατε, δεν ειναι ΜΟΝΟ ο δημαρχος για γελια. Ειναι και το συμβουλιο του. Εχω μπροστα μου την εικονα. Λεει ο δημαρχος την εξυπναδα του και αυτοι γελανε και χαριεντιζονται. Με τη σοφια του ανδρος. Και κανα δυο ορντινατσες του ομοιως. Η κατασταση ειναι σιγουρα για κλαματα. Και το συμβουλιο του για τα ρεθα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τις πετρες δεν τις βαζει ουτε ο τζαχρηστας ουτε ο γαζετας ουτε ο δημαρχος ουτε κανεις αλλος
    Τις εβαλε ο μελετητης για να υπηρετησει αυτο που θελει να αποδωσει το συγκεκριμενο εργο, αρχιτεκτονικα, αισθητικα σε σχεση με τον χωρο που το περιβαλλει και χρηστικα
    Αυτα για το δημαρχο ειναι ακατανοητα
    Παρε πετρες κολατες με τσιμεντο να τελειωσει η πλατεια να φερουμε κλαρινα το καλοκαιρι και να χορεψουμε ως το πρωι
    Αμ πως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΣΟΦΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
    ΚΑΘΕ ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΕΤΡΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΦΥΤΕΙΩΝ
    Η ΠΡΩΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΡΑΝΣΦΟΡΜΕΡ
    ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΞΙΟΘΕΑΤΟ
    ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΕΤΗΤΕΣ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΕΣ
    ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΨΙΛΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ
    ΠΑΤΑ ΤΟ ΡΕ ΚΙΜ ΤΟ ΑΤΙΜΟ
    ΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑΝ ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΟΛΟΙΜΑ Η ΔΛΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γελαω πολυ αστειο
    πρεπει να εισαι μηχανικος για να δεις και να καταλαβεις οτι αλλη πετρα ηθελες και αλλη μπαινει????
    πρεπει να εισαι οδοντιατρος για να καταλαβεις οτι θελεις να βγαλεις τον αριστερο τραπεζιτη και σου βγαζουν τον δεξι????
    κωμωδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.