Το μπαράζ των ακυρώσεων συνεχίζεται με άλλες δύο αποφάσεις του Δήμου Ξηρομέρου.


Ακυρώθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου η αριθμ. 243/2016 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ξηρομέρου με τίτλο: «Έγκριση δαπάνης - διάθεση πίστωσης για “Προμήθεια προστατευτικών κιγκλιδωμάτων στην Τ.Κ. Καραισκάκη”».
Δείτε εδώ την ακύρωση της απόφασης.
Ακυρώθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου η αριθμ. 239/2016 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ξηρομέρου με τίτλο: «Έγκριση δαπάνης - διάθεση πίστωσης για “Συντήρηση αντιπυρικών ζωνών Δ.Ε. Αλυζίας”, λόγω κατεπείγοντος (άρθρο 72 παρ. 1δ του Ν. 3852/2010)».
Δείτε εδώ την ακύρωση της απόφασης.

4 σχόλια:

  1. Είμαστε κακοί όλο τον χρόνο ,
    να γίνουμε και τις γιορτές κακοί , πάει πολύ.
    Οπότε , Χρόνια Πολλά και καλά στους πολιτικούς μας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαλιστα. ωραια. πολιτικοι μποναμαδες. με το νεο ετος πατριωτες ασχοληθειτε με αυτους που σας καθοριζουν τη ζωη. τωρα γιορταζουμε.

      ταδε εφη ανωνυμος 17 δεκεμβριου 7:53.

      και εις ανωτερα

      Διαγραφή
    2. προς 4 : 38 μάλλον συμφωνούμε
      Γιορτάζουμε τα χάλια μας.
      απο 7 : 53


      Διαγραφή
  2. Μετά και την ακύρωση των τεσσάρων εν λόγω αποφάσεων απο την Αποκεντρωμένη Διοίκησή μας , ένα βασικό θέμα μεταξύ των άλλων θεμάτων , στο υπο συζήτηση ,
    " Στρατηγικό Σχέδιο 2016-20 Δήμου Ξηρομέρου " είναι καί ο τρόπος ανάθεσης απο τον δήμο μας για την κατασκευή των διαφόρων τεχνικών έργων μέσα στην επόμενη πενταετία.
    θέμα συζήτησης το οποίο θα πρέπει να απασχολήσει το είκοσι- επταμελές δημοτικό συμβούλιο του δήμου μας και η όποια τελική απόφαση να έχει την έγκριση των 3/4 ή τουλάχιστον των 2/3 των μελών του δημοτικού συμβουλίου.
    Το ιδανικότερο θα είναι ένα τέτοιο διάλογο για το συγκεκριμένο θέμα -ορθολογικότερος τρόπος ανάθεσης τεχνικών έργων - να ξεκινήσει με πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής ή εναλλακτικά με πρόταση συζήτησης απο το σύνολο των μελών των δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης.
    και αυτό για το καλό της τοπικής κοινωνίας μας και βεβαίως για την προστασία και θωράκιση του κύρους των θεσμών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.