Με επίσημο δελτίο τύπου που υπογράφει ο Δήμαρχος κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης, ενημερώνει τους δημότες για δικαστικές υποθέσεις της επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κας Ντίνας Κουμανδράκη - Σαμαρά.


Αστακός, 20.01.2017
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

Συνδημότες/ Συνδημότισσες.
Πολίτες του Δήμου Ξηρομέρου.
Επειδή η Αρχηγός της Μείζονος Αντιπολίτευσης κα Κουμανδράκη – Σαμαρά Κωστούλα με Δελτίο Τύπου που απέστειλε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, προσπάθησε να πείσει τους πολίτες του Δήμου Ξηρομέρου ότι δεν κατηγορείται για κανένα αδίκημα, δεν θα καθίσει στο ειδώλιο του κατηγορουμένου και ότι όλα αυτά που δημοσιεύθηκαν πρόσφατα στο διαδίκτυο είναι μυθεύματα του Δημάρχου, είναι ψευδή, ανυπόστατα και συκοφαντικά, αισθάνομαι την ανάγκη και την υποχρέωση για την αποκατάσταση της αλήθειας, καθώς και για την πλήρη και αντικειμενική ενημέρωση των πολιτών, να σας γνωρίσω τα εξής:
1. Η κα Κουμανδράκη – Σαμαρά Κωστούλα στις 28/2/2017 θα καθίσει στο ειδώλιο του κατηγορούμενου στο Πλημμελειοδικείο Μεσολογγίου κατηγορούμενη για τις πράξεις:
  • Απιστία κατ' εξακολούθηση.
  • Ηθική αυτουργία στην ανωτέρω πράξη.
Σύμφωνα με το υπ' αριθ. Α.Β.Μ.: Β16/362 και Α.Β.Ω.: 976/2016/17-10-2016 κατηγορητήριο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

2. Επίσης στο ειδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσει ξανά η κα Κουμανδράκη – Σαμαρά Κωστούλα τη 01/03/2017 ενώπιων του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Μεσολογγίου κατηγορούμενη για τις πράξεις:
  • Πλαστογραφία κατ' εξακολούθηση.
  • Ψευδή βεβαίωση κατ' εξακολούθηση.
Σύμφωνα με το υπ' αριθ. ΑΒΜ: Α16/990 και Α.Β.ΚΛ.:142/2016/4-10-2016 κατηγορητήριο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Μεσολογγίου.
Σας ενημερώνουμε επίσης ότι για τα παραπάνω αδικήματα με απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, η κα Κουμανδράκη – Σαμαρά Κωστούλα παραπέμφθηκε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο για άσκηση Πειθαρχικής Δίωξης.
Για οποιαδήποτε αμφισβήτηση των ανωτέρω στοιχείων, είμαστε στη διάθεσή σας. 

Ο Δήμαρχος

Γαλούνης Ερωτόκριτος

7 σχόλια:

  1. Γιατι δεν βαζεις και τα δικα σου;αντε να δουμε και να συγκρίνουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΝΕΡΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΕΤΣΙ,ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΑΛΟΥΝΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στις κατηγορίες αυτές μάρτυρας κατηγορίας ειναι ο ίδιος ο Γαλουνης! Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον μετά η τοποθέτηση του οταν αθωωθει η κα Κουμανδρακη . Κατηγορία δε σημαίνει ενοχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραία. Και; Το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Παραθέτω ένα γνωμικό από την λαική μας παράδοση "Κοίτα τα δικά σου τα χάλια". Όταν κάποιος χρησιμοποιεί τα αρνητικά ενός για να καλυφθεί, καταλαβαίνουμε όλοι ότι δεν έχει επιχειρήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελειώσατε κυρία Σαμαρά τώρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατι αυτη η φαγωμαρα;
    Γιατι τοοοση αγαπη στον κ. Γαλουνη και στην κ. Σαμαρα;
    Μια χαρα ειναι και οι δυο.Τα Μνημονια τους ενοχλησαν ;
    Η ζωη τους δεν ειναι Ανετη;Εσεις γιατι ειστε με τον ενα
    η με τον αλλο;Το Ξηρομερο κερδισε κατι με αυτους;Που ειναι
    τα εργα υποδομης; που ειναι η αναπτυξη; που ειναι η ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ;
    Ψεματα απο τα κομματα τους Ψεματα και απο το ΣΥΡΙΖΑ και εμεις
    εκει κολλημενοι στο ψεμα.Ας Αλλαξουμε πορεια για να ΠΑΜΕ μπροστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αντί να κοιτάξουμε να γίνουμε οι ίδιοι καλύτεροι άνθρωποι, καλύτεροι επαγγελματίες, καλύτεροι επιχειρηματίες και να αποτελέσουμε παράδειγμα για τα μικρά παιδιά,
    Περιμένουμε από επαγγελματίες πολιτικούς ( και καλα), να σπρωξουν εμάς και τον τόπο μπροστά.
    Απορώ επίσης γιατί υπάρχει τόση γκρίνια όταν οι ίδιοι δεν θέλουμε την ανάπτυξη και ψάχνουμε την ουσία μέσα από συζητήσεις πολιτικού καφενείου του 80.
    Όταν εμείς οι ίδιοι με την ψήφο μας αναδειξαμε όλους αυτούς σε αυτό που είναι σήμερα!!
    Όπου και να κοιτάξεις ανά την Ελλαδα, ανάπτυξη ήρθε σε περιοχες που υπηρξε ιδιωτική πρωτοβουλία και όχι περιμένοντας το μαγικό ραδιόφωνο του οποίου κοινοταρχη, προέδρου ή δημάρχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.