Επιστολή διαμαρτυρίας από τον Σύλλογο Επαγγελματιών Μύτικα, για την υποστελέχωση και υπολειτουργία του Ταχυδρομείου Μύτικα.


Μύτικας 26-2-2018
Αριθμ. Πρωτ.: ........ 
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ
ΜΥΤΙΚΑ
ΠΡΟΣ:
1. Περιφερειακή Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδος

ΚΟΙΝ.:
1. Ταχυδρομείο Αγρινίου 
2. Σύλλογο Υπαλλήλων ΕΛΤΑ Αιτ/νίας 
3. ΕΛΤΑ Α.Ε Διεύθυνση Προσωπικού 
4. ΕΛΤΑ Α.Ε Διευθύνων Σύμβουλο
Ιωάννη Ζαρολιάγκη
ΘΕΜΑ: Ταχυδρομικό Γραφείο Μύτικα. 

Με την επιστολή μας αυτή θέλουμε να σας επισημάνουμε το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε σαν επαγγελματίες, αλλά και σαν ιδιώτες στις συναλλαγές μας στο Ταχυδρομικό Γραφείο Μύτικα.
Το παραπάνω γραφείο λειτουργεί για το κοινό δύο με τρεις ώρες την ημέρα, αφού ο μοναδικός υπάλληλος εξυπηρετεί και κάνει διανομές σε τέσσερα χωριά, τον Μύτικα, την Κανδήλα, τον Βάρνακα και την Παναγούλα και στη συνέχεια καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να ανταποκριθεί στη λειτουργία του γραφείου.
Το πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι τεράστιο, καθώς την Παρασκευή 23-2-2018, έκλεισε και το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στον Μύτικα, οπότε καταλαβαίνετε ότι αυτομάτως ο όγκος των συναλλαγών μεταφέρεται στο Ταχυδρομείο. Δεν είναι δυνατόν να εξυπηρετηθούμε από έναν μόνο υπάλληλο.
Παρακαλούμε όλους τους αρμόδιους φορείς να μεριμνήσουν ΑΜΕΣΑ για την στελέχωση του Ταχυδρομικού Γραφείου Μύτικα, έτσι ώστε να λειτουργήσει ανταποκρινόμενο στις αυξημένες ανάγκες της περιοχής.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΦΑΡΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.