Οι πληροφορούντες (που κρύβουν αποφάσεις) και οι παραπληροφορούντες που όμως ενημερώνουν ενοχλητικά σωστά.


Συμπληρώθηκαν σήμερα 40 ημέρες από την Τρίτη 10.5.2016 που το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ξηρομέρου συζήτησε και πήρε απόφαση πάνω στο θέμα «Έγκριση καθορισμού θέσης για παροπλισμό πλοίων στον Αστακό». Η απόφαση ήταν θετική, δηλαδή αποφασίστηκε να έρθουν 16 παροπλισμένα πλοία μέσα στον κόλπο του Αστακού.
Κατόπιν, μετά από γενική κατακραυγή και αντίδραση 9 τοπικών φορέων του Αστακού, που εκδηλώθηκε με ψήφισμα τους (δείτε εδώπριν ακόμα αναδειχτεί το θέμα μέσα από τα τοπικά Blogs, η απόφαση ανεκλήθη άρον - άρον στο Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ξηρομέρου που έγινε την Τετάρτη 1.6.2016.
Την παραπάνω υπογράμμιση την έχουμε, γιατί ο κ. Δήμαρχος έχει και μία καραμέλα μονίμως στο στόμα του και πιπιλά, ότι όλα τα κάνουν τα κακά Blogs που μας πολεμάνε. Μα πόσο παραμύθι πέφτει θεέ μου;
Θα αναρωτηθείτε και θα μας ρωτήσετε και δικαίως...., μα γιατί μας τα λέτε όλα αυτά; Τα λέμε για τον απλό λόγο ότι μέχρι σήμερα, ενώ έχουν δημοσιευτεί στο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» ΟΛΕΣ οι αποφάσεις και των δύο Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, η ΜΟΝΗ που δεν έχει δημοσιευτεί είναι η 27/2016, που αφορά τα παροπλισμένα πλοία στον κόλπο του Αστακού.
Τραγική ειρωνεία;;;;; Έρχεται ο κ. Δήμαρχος και Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου και βγαίνει στο ΑΧΕΛΩΟΣ TV και μιλάει για ψέματα και παραπληροφόρηση πάνω στο θέμα, κάνοντας το προσωπικό του σώου, όταν ούτε την απόφαση που ο ίδιος και οι συνοδοιπόροι του ψήφισαν δεν δημοσιεύει στο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ». Πάει την εξαφάνισαν...., δεν υπάρχει...., δεν έγινε....
Εκτός αν μας πει κανένα κουφό ότι φταίει κανένας υπάλληλος του Δήμου που δεν δημοσιεύεται η απόφαση στο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» τόσο καιρό. Σε αυτό τον Δήμο είμαστε έτοιμοι να τα ακούσουμε όλα.
Αναρωτιόμαστε λοιπόν..., ποιοι είναι οι πληροφορούντες (που κρύβουν αποφάσεις) και οι ποιοι οι παραπληροφορούντες που δίνουν ενημέρωση που ισχύει μέχρι κεραίας (δείτε εδώ);;;;
Πόσο χαμηλά θα πέσει ακόμα αυτός ο Δήμος Ξηρομέρου; Πόσο;

5 σχόλια:

  1. Στο άρον-άρον Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου
    την τετάρτη 1/6/16 που ανακλήθηκε η απόφαση 27/10-5-16
    ήταν παρόντες και τα δύο μέλη της μειοψηφίας ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΚΡΥΨΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δέν ήθελες απάνεμο
    λιμάνι για ν' αράξεις
    περίμενες τον άνεμο
    μαζί του να πετάξεις
    Σαρμπέλ-Θεοδωριδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι αλλο περιμενουμε να δουμε;Ας φροντισει ο κοσμος του ξηρομερου την επομενη φορα να σπασει το αποστημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε ! 9 :53
    Θέλω να σε ρωτήσω κάτι :
    Τι είναι πιό εύκολο ν' αλλάξουμε πρώτα :
    -τον εαυτό μας ο καθένας μας ? ή
    -το κόσμο γύρω μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.